Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з ID: 2850

Print this page
Вівторок, 24 липня 2018 04:22 Прочитано 2318 разів

Карплюк йде з посади мера Ірпеня, щоб зайти у Верховну Раду

Автор
2 серпня 2018 року В.Карплюк складе повноваження Ірпінського міського голови. Про це чиновник повідомив на свій сторінці facebook, пояснивши, що «націлений» на депутатський мандат. 
Зайти під парламентський купол Володимир Карплюк планує через вибори по 95 виборчому округу, до якого входять Ірпінь та Приірпіння.
Кидати «на призволяще» регіон мер Ірпеня не буде. Мовляв, він залишає тут свою «команду». 


karpluk fb
Як відомо, Володимир Карплюк, голова політичної партії «Нові обличчя» неодноразово фігурував у різних скандальних історіях, через які генпрокурор Юрій Луценко «охрестив» «ірпінським Чикаго». Але, за два мільйони гривень (за інсайдерською інформацією – ред.) генпрокурор «закрив очі» на «діяльність» Карплюка.
Нагадаємо, у травні по відношенню до мера Ірпеня було закрито карну справу по ч.2 ст.272 КК (смерть людини через службову халатність), не дивлячись на наявність ознак злочину та відповідного експертного заключення. 
В мае в отношении мэра Ирпеня Владимира Карплюка было закрыто уголовное производство по ч. 2 ст. 272 (нарушение правил безопасности во время выполнения работ с повышенной опасностью, повлекшее гибель людей и другие тяжкие последствия) Уголовного кодекса Украины, несмотря на наличие признаков уголовного преступления и экспертного заключения, яке підтверджує вину Карплюка.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2318 разів