Погода: 2°C

Понеділок, 04 грудня 2017 17:46 Прочитано 2122 разів

В Ірпіні на 30 копійок здешевіла вода і на 7,5 млн. доларів пішла земля забудовникам

Автор Ольга Григорьєва

Якщо у нас починають встановлювати ялинку і запускають відлік днів до Нового року – це означає, що треба підводити підсумки року. На жаль, вони останніми роками зовсім не веселі. Начибто пенсії перерахували, ціни на газ більше не підняли, а на послуги водопостачання ціни навіть знизили на 30 копійок після того, як навесні підняли. Можно жіти !




Тарифи, до речі, будуть наступні:

 Тариф на послуги

Діючий тариф з 12.05.2017 р. (грн. за м3) з ПДВ

Новий тариф  (грн.за м3) з ПДВ

Групи споживачів

послуга з централізованого постачання холодної води (з використанням внутрішньо будинкових систем)

7,344

7,224

Всі групи споживачів, які знаходяться у багатоповерхівках в тому числі: населення комунального сектору,бюджетні установи та інші підприємства

послуга на водовідведення

11,82

11,64

Р А З О М:

19,164

18,864

А вот на 43-ій сесії Ірпенського міської ради, яка відбулася 30 листопада, 15 га заплави, орієнтовною вартістю 7,5 млн. доларів, депутати віддали під забудову богатоповерхівками. І хоча міськрада не мала права цього робити – наші народні обранці, які пройшли в депутати в команді «Нових облич», в черговий раз спаплюжили законодавство України. «За» проголосувало 24 депутата при трьох «проти».
Якось непомітно цього року до фракції «Нових облич» пристала нова назва – КіНО.

Розшифровується так: «Карплюк і «Нові обличчя». Правда точно? Але всі ці назви чіпляються до депутатів від нашого безсилля. Ми бачимо як команда КіНО все більше розвертається, не зважаючи на громадську думку і здоровий глузд. Як вона всього за 2 роки навчилася маніпулювати законодавством, отримувати вигоду завдяки довірливим жителям, застосовувати силу, прикидаючись беззахисною, спотворювати дані в податкових деклараціях, вводити в оману громадськість і нахабно багатіти виводячи з України свої капітали.

І ось вже змінюється екологія колись маленького Ірпеня, нестримно збільшується населення а разом з ним і проблеми соціальної інфраструктури. І всі ці процеси зростають як сніговий ком, але він не бутафорський, як біля центральної ялинки міста, а справжній, важкий і великий. Він може і придавити, якщо ми не навчимося захищати інтереси ірпінської громади - соціально-економічні, етичні, історичні.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2122 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту