Погода: 8°C

Вівторок, 31 жовтня 2017 11:59 Прочитано 2361 разів

Виконком без Карплюка: Реконструкція привокзальної площі та затвердження кошторисів КП «Ірпіньжитлоінвестбуд»

Автор Олександр Наказненко

Сьогоднішнє засідання виконкому за відсутності Карплюка під головуванням Дмитра Христюка (із заступників мера ще була присутня Лідія Михальченко) розпочалося із корегування тарифів на теплопостачання – на вимогу НКРЕКП для доведення до «економічно обґрунтованих тарифів».

Відтак, оплата за теплопостачання ірпінських багатоповерхівок із централізованим опаленням зросте в середньому на 15%, а комунальних закладів на 30%.



Відтепер КП «Теплоенергопостач» відпускатиме теплоенергію в багатоквартирні будинки, обладнані загальними лічильниками, з розрахунку 1524 грн. за гігокалорію, ПП «Теплоенергосервіс» –1644 грн. за Гкал, а ТОВ «УкрОпт «Майстер-Енерго» – 1560 грн. за Гкал.

Одним з питань порядку денного стала зупинка на вулиці Северинівській на перехресті з ІІ-ю Лінією. Власне, вона там була й раніше, проте на вимогу пасажирів маршруток, яким через перенесення кінцевої зупинки майже до вул. Стельмаха, стало довго ходити до переходу, зупинку на Северинівській (перетин з ІІ-ю Лінією) зібралися належно обладнати. Також доповідачка із цього питання начальник відділу економіки Світлана Демченко озвучила перспективу об’єднання двох частин Ірпеня одним автобусним маршрутом, який проходитиме під залізничним мостом по Об’їзній дорозі.

Згадали затримку реконструкції Привокзальної площі (з боку Северинівської). Дмитро Христюк запевнив, що «роботи не зупинилися. Ми проплатили. Буквально сьогодні повинні зробити доставку будівельних матеріалів». Також перший заступник міського голови розповів про погодження з УкрЗалізницею для ремонту підземного переходу. Запевнивши, що «про все домовилися – тож не повинно бути проблем із ливневою каналізацією» у цьому місці, відомому великими потопами під час дощів.

Потім перейшли до погодження режиму роботи ресторанних закладів. Так кафе «Барометр» по Центральній, 20 дозволили цілодобовий режим роботи на три місяці, якщо не буде нарікань громадян. За таким же дозволом звернулося кафе «Водка петь», що неподалік по Центральній, 57. Проте, йому члени виконкому дозволили працювати тільки з 8:00 по 23:00. Повідомивши поро скарги громадян, на підтвердження яких на засідання виконкому з’явилася ціла делегація мешканців багатоквартирного будинку, розташованого через дорогу навпроти.

Традиційно члени виконкому затверджували кошториси КП «Ірпіньжитлоінвестбуд». З-поміж інших цікавими видалися 831 тисяча на затвердження проектно-кошторисної реконструкції прибудинкової території школи № 12 (очевидно, поспіхом завершену в останній день літа) та 1 млн. 381 тис. грн. на будівництво мережі зовнішнього освітлення території парку в Будинку творчості письменників.

12 4

Зокрема, освітлення навколо озера у цьому парку обійдеться в 299 тис. грн.

31.10.2017 для оприлюднення Страница 1
31.10.2017 для оприлюднення Страница 2
31.10.2017 для оприлюднення Страница 3

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 2361 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту