Print this page
Четвер, 10 серпня 2017 10:04 Прочитано 2679 разів

У родичів скандального екс-ректора Мельника відсудили санаторій у Ворзелі

Автор ZIK.UA
Фото: Радіо Свобода

Визнано недійсним договір оренди реабілітаційно-оздоровчого комплексу «Сосновий бір», укладений Національним університетом Державної податкової служби.

Про це інформує прес-служба Генпрокуратури.



«За позовом прокуратури суд визнав недійсним укладений між Національним університетом Державної податкової служби України та приватним навчальним закладом договір оренди реабілітаційно-оздоровчого комплексу «Сосновий бір» та стягнуто в дохід держави 1,4 млн грн незаконно отриманих по цій угоді», – йдеться у повідомленні.

 

У ГПУ зазначили, що реабілітаційно-оздоровчий комплекс «Сосновий бір» площею майже 7,9 тис. кв м, розташований у смт. Ворзель Київської області. У 2007 році він був відчужений на користь приватного навчального закладу, засновниками та керівниками якого були близькі родичі ректора Національного університету Державної податкової служби.

В подальшому державний навчальний заклад вимушений був орендувати це майно і за сім років сплатив суму у чотири рази більшу, ніж отримав від продажу.

Нагадаємо: у липні 2013 року екс-ректора Нацакадемії Державної податкової служби Петра Мельника затримали співробітники міліції у власному кабінеті при отриманні хабара. Він вимагав і отримав від двох громадян України хабар у розмірі 40 і 80 тисяч гривень.

7 серпня 2013 року на нього одягли спеціальний браслет, який дозволяє відстежувати всі переміщення заарештованого. У ніч на 9 серпня Мельник зняв браслет і зник у невідомому напрямку, а згодом знайшовся у США.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 2679 разів