Погода: 2°C

Неділя, 23 липня 2017 16:15 Прочитано 3200 разів

Самообороні в Ірпені бути! Інтерв'ю Олександра Ніколайца. Відео

Автор
Самообороні в Ірпені бути! Інтерв'ю Олександра Ніколайца. Відео

23 липня в редакції газети «Інформаційний портал» Олександр Ніколаєц та Володимир Губко. Проект концепції розвитку ГО Самооборона м. Ірпінь.

Media



Володимир Губко є представником громадського об'єднання «перша сотня Майдану». Керівником цього громадського об'єднання є Третьяков Олександр, а заступник Ніколаєц Олександр. Гості розповіли з чим пов'язана затримка створення самооборони.

Крім того, Олександр Ніколаєц розповів про соціальну програму «Допомога побратиму», в який бере участь фірма ТОВ "ІрпіньСпецТехніка", яка пропонує допомогу в працевлаштуванні ветеранів АТО. До цієї ініціативи пропонують приєднатися і інших підприємців.

Оголошення для ветеранів АТО:
Керівництво ТОВ "ІрпіньСпецТехніка" повідомляє про початок акції "ДОПОМОГА ПОБРАТИМУ", в рамках якої оголошує набір на роботу інвалідів та учасників АТО за спеціальностями:
1. Водії категорій С (для роботи на вантажних автомобілях).
2. Водії категорій D (для роботи на автобусах приміських та міських маршрутів).
3. Водії категорій E (для роботи на тягачах та вантажних автомобілях з маніпулятором).
4. Автослюсарі з ремонту та обслуговування легкових та вантажних автомобілів.
5. Оператори кранів (баштових, самохідних, автомобільних).
6. Оператори екскаваторів (повноповоротних, фронтальних навантажувачів)
7. Будівельників за фахом:
7.1 кам'янщик,
7.2 штукатури
7.3 бетонщики
7.4 монтажники бетонних споруд
7.5 промислові електрики з допуском
8. Металообробники за фахом:
8.1 токарі станків ЧПК (Числове програмне керування)
8.2 фрезерувальники станків ЧПК
8.3 зварювальники (аргон, порошкова зварка)
Умови прийняття на роботу за телефоном: 050 441 30 63

Офіційна група ІрпіньСпецТехніка https://www.facebook.com/groups/IrpinSpetsTekhnika/?fref=ts  Додавайтесь! 


Концепція розвитку ГО Самооборона м. Ірпінь»

Роль та місце суспільства в питаннях розвитку сектору безпеки і оборони України.

Пріоритетом у цьому напрямку є необхідність врахування на етапі планування розвитку складових сектору безпеки і оборони та в ході реалізації відповідних планів факторів, що впливають на стан і тенденції розвитку суспільства, максимальне використання духовного та інтелектуального потенціалу, а також набутих знань та навичок участниками АТО, військовими ЗСУ, ДУК, іншими громадськоми формуваннями та представниками патріотичних рухів України, котрі маєть за мету захист прав і свобод громадян, суспільства і його людських ресурсів для забезпечення безпеки і оборони громади, держави Батьківщини:

1) створення правових, організаційних і фінансово-матеріальних умов для залучення громадян до процесу формування і реалізації державної політики Самооборони з питань безпеки і оборони, зокрема, шляхом: консультацій із громадськістю, громадських слухань та інших форм, активізації діяльності громадських рад при органах виконавчої влади, інших центральних органах виконавчої влади; підтримки та заохочення проведення громадськими організаціями та громадянами досліджень з питань безпеки і оборони Ірпіня, Приїрпіння, України з урахуванням чинного законодавства; проведення громадської експертизи проектів законів, урядових рішень, концепцій, стратегій та державних програм з питань безпеки і оборони;

Активна та наполеглива участь у формуванні.

2) створення умов для ефективного громадського контролю за діяльністю складових сектора безпеки і оборони шляхом: розширення формату та механізмів інформування громадськості про їх діяльність та виконання покладених на них завдань; посилення відповідальності керівників відповідних складових сектора безпеки і оборони за своєчасне реагування на звернення громадських організацій та громадян, повідомлення засобів масової інформації про неналежне виконання ними своїх завдань та про факти порушень прав військовослужбовців, працівників громадських формувань та членів їхніх сімей;

3) сприяння участі громадських діячів у підвищенні готовності складових сектора безпеки і оборони до виконання визначених їм завдань шляхом: оптимального використання інтелектуального потенціалу нації, людського фактора держави їх мобілізацію для протидії внутрішнім і зовнішнім загрозам; консолідації різних громадських ініціатив та рухів у підтримці глобальної стратегії з протидії тероризму, створення багатофункціональної системи антитерористичних дій і мінімізації терористичних загроз; створення системи суспільної (неурядової) протидії тероризму ота сепаратизму, яка доповнюватиме державну систему; створення умов для залучення громадських організацій до військово-патріотичного виховання молоді, підготовки громадян до захисту Батьківщини; формування у громадян активної позиції несприйняття і протидії тероризму, сепаратизму в будь-яких його проявах; удосконалення законодавчого забезпечення з питань розвитку волонтерського руху і підвищення якості надання волонтерської допомоги; формування постійних громадських органів у складових сектора безпеки і оборони та впровадження безпосередньої їх участь в опрацюванні та обговоренні проектів документів місцевого значення, що визначають суспільно значущі напрями розвитку цих складових, зокрема у питаннях покращення їх професіоналізації, соціального, медичного та матеріально-технічного забезпечення, раціонального використання державних ресурсів, ресурчім місцевого бюджету тощо.

Головні функції Самооборони:

1. Активна протидія намаганням встановити в Україні, в Ірпіні зокрема повноцінну, або часткову диктатуру, монополію на владу, фінансові потоки, бізнесові справи, право на вільний доступ до інформації.

2. Захист громадянських прав громадян, членів Самооборони, а саме права на чесні вибори та мирний протест, право на інформацію та самозахист.

3. Протидія терористичним, сепаратистьським та іншим антидержавним елементам..

4. Боротьба з проявами корупції та свавілля чиновників.

5. Очищення влади від кримінальних та антиукраїнських елементів, зокрема від осіб, котрі проявили себе за часів проросійського режиму Януковича.

6. Підтримання громадського порядку шляхом створення сил швидкого реагування, склад і участь яких регламентується неухильним дотриманням Законодавтсва України та рішеннями Самооборони.

7. Підтримка та захист нових ефективних практик громадського урядування, на основі самоорганізації та бажанні самозахисту від незаконних дій.

8. Випрацювання та створення ефективної самоорганізованої мережи активістів, котрі за дорученням керівників Самооборони єфективно та швидко діють в інтересах національної безпеки села, міста, району, держави у цілому і зокрема.

9. Відбиття нападу, самозахопленню, на будівлі, приміщення державних і громадських організацій, підприємств, установ, транспортні засоби, а також громадян та їх особисту власність; Особливу уваги приділяти діячам, котрі проявили себе як активні антиукраїнські активісти.

10. Тотальний контроль за діючою тимчасовою владою, з метою недопущення корупції та розкрадання власності громади, у тому числі фінансової, лісогосподарської, інших.

. Дотримання основних положень Самооборони є обов’язковим для всіх учасників.

Умисне їх ( Статуту, внутрішніх положень Самооборони ) порушення карається виключенням з Самооборони, з подальшим інформуванням усіх українських формувань та об'еднань про недопущення даних осіб до питань безпеки громадських формувань з чітким вказанням причин виключення.

Розробник Швидь Андрій Миколайович

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3200 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту