Погода: 10°C

Середа, 21 червня 2017 13:09 Прочитано 3399 разів

В.Карплюка визнали винним у скоєнні адміністративного правопорушення

Автор Наталія Корчак

Мера Ірпіня, керівника партії «Нові обличчя» Володимира Карплюка визнано винним внаслідок відсутності у звіті партії про майно, доходи, втрати і зобов’язання фінансового характеру за IV квартал 2016 року висновків незалежного зовнішнього фінансового аудиту.



Ці висновки є обов’язковими для тих політичних сил, які приймали участь у виборах (Закон «Про політичні партії в Україні» передбачає подання таких висновків як партіями, що отримують державне фінансування, так і партіями, які приймали участь у президентських виборах, виборах до ВРУ, чергових чи позачергових місцевих виборах (частина 3 ст.17)).

«Нові обличчя» була суб’єктом виборчого процесу на позачергових виборах депутатів Коцюбинської селищної ради Київської області, які відбулись у липні 2016 року. Від партії було обрано 10 депутатів. Таким чином відповідний висновок незалежного фінансового аудиту цієї політичої сили, в рамках чинного законодавства (ст.17 ЗУ « Про політичні партії в Україні»), мав би бути невід’ємною частиною звіту партії, який був наданий НАЗК.

Постановою Печерського райсуду Карплюка визнано винним у вчиненні адмінправопорушення за ст.212-21 КУпАП та накладено штраф у 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (5100 грн).
Також згодна з тим, що розмір штрафів за статтями 212-15 та 212-21 КУпАП слід збільшувати.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 3399 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту