Погода: 9°C

Вівторок, 06 червня 2017 12:14 Прочитано 3200 разів

Карплюку знадобилося 2,5 року лише для того, щоб приступити до проектування нових шкіл: Його діти не страждають.

Автор

Найближчим часом в Ірпені з’являться дві нові школи.

Про це журналістам розповів ірпінський міський голова Володимир Карплюк.

Media



Один навчальний заклад планують побудувати на території ближче до Романівки, інший – по вул. Григорія Сковороди. За словами мера, школи будуть комунальними.

 

“В рамках моїх перемовин з власниками територій досягнуто домовленості, що на стороні ближче до Романівки і в районі Григорія Сковороди власники земельних ділянок відповідні території відступлять для будівництва школи”, – зазначив мер міста.

Наразі адміністрація міста в пошуках проектної документації.

У школи цього року пішло 860 діток, у садочки – 430 діток. По об’єму – це нова школа і 3 нові дитячі садки. Основне навантаження ірпінські школи отримали за останні 2 роки у зв’язку із ситуацією на сході України і не є наслідком багатоповерхової забудови в Ірпені, хоч фактично багато переселенців оселилися саме в існуючіх квартирах. Чому під таку кількість квартир не було передбачено розвиток соціальної інфраструктури, більше наштовхує на думку, що ІМР не зацікавилена у вирішенні даного питання і сьогодні використовує цей факт, як зручний момент для маніпуляції думкою Громади міста. На сьогоднішній день в Ірпені найбільший коефіцієнт на жителя населення по переселенню в державі.

Ця влада повинна була зробити вже давно. Бо якщо тільки починається проектування, то скільки часу пройде до відкриття тих шкіл? А вони потрібні вже на 1 вресня. Куди дивився міський голова до цього часу?

P.S. Пропонуємо освіжити пам'ять і пригадати предвіборніе обіцянки чинного міського голови:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 3200 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту