Погода: 9°C

П'ятниця, 19 травня 2017 11:53 Прочитано 2720 разів

Громада Ірпеня виганяє з міста «сепаратистське гніздо»

Автор

Громада міста Ірпеня вимагає від місцевої влади та правоохоронних органів закрити офіс політичної партії екс-міністра доходів та зборів О.Клименка «Успішна країна».

Сьогодні 19 травня під стінами будівлі на вул.Пушкінська, 42 в якій знаходиться офіс партії, деякі депутати ІМР (ВО «Свобода») та представники територіальної громади Ірпеня провели акцію протесту.

Media



Учасники заходу обклеїли офіс партії плакатами та фотографіями загиблих бійців АТО які проживали в Приірпінні.

P70519 105409

«Офіс партії Клименка в Ірпені – це «сепаратистське гніздо». На їхніх руках кров всіх загиблих героїв АТО», - зазначають учасники акції.
Депутати ІМР та активісти неодноразово звертали увагу мера Ірпеня В.Карплюка на розміщення «сепаратистської» структури в місті. Вчора, 18 травня під час 33 сесії ІМР депутат С.Глиняний (ВО «Свобода») подав депутатське звернення з вимогою до міського голови та депутатського корпусу проголосувати за початок відповідної процедури щодо закриття офісу партії «Успішна країна» в Ірпені. Володимир Карплюк проігнорував запита депутат, не включив його до порядку денного, та не винесений на голосування. А це вже пряме порушення статті 22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», яка передбачає що «депутатський запит може бути внесений депутатом місцевої ради … на пленарному засіданні ради у письмовій чи усній формі. Запит підлягає включенню до порядку денного пленарного засідання ради».

P70519 112500

Розміщення офісу партії «Успішна країна» в Ірпені – це пряма загроза цілісності України, як держави, - переконані представники територіальної громади міста. Це підтверджують і самі політологи.
Експерти аналітичного центру «Ейдос» вважають, що Клименко хоче повернутися в українську політику. А політичний проект «Успішна країна» — черговий інструмент в руках московських загарбників, а керівництво партії — кремлівські маріонетки. Пише «Українська правда».

P70519 112415

Як відомо, 29 квітня 2014 року щодо О.Клименко було винесено повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2. ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) ККУ. В кінці травня СБУ оголосила його в розшук. 8 лютого 2017 року Апеляційний суд Києва заочно заарештував колишнього міністра доходів і зборів О.Клименка.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2720 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту