Погода: 9°C

Четвер, 23 березня 2017 13:12 Прочитано 3514 разів

Представники Національного корпусу передали Попередження міському голові Володимиру Карплюку

Автор

Сьогодні, 23 березня, представники Національного корпусу завітали до міської ради міста Ірпінь.

На жаль, міський голова міста Володимир Карплюк був відсутній на робочому місці. Також не відбулась і запланована на сьогодні сесія міської ради, на розгляд якої громадськість м.Ірпінь та представники Національного корпусу вимагали винести питання поведінки депутатки Наталії Лободи.

Media



"Зверніть увагу на відео і на спроби маніпуляції Д. Хрістюка, який тільки з п'ятої спроби відповідає на питання, чи засуджує він вчинок депутата від політичної партії «Нові обличчя», Н.Лободи і при цьому відразу говорить що засуджує агресію Росії в Україні. Патріот..? Не думаю..." дав свій коментар активіст Євген Мельничук
17467781 1371333919594956 1180935947 n17457865 220368275034880 9066081592539421674 n

Останнім часом місто Ірпінь не сходить зі шпальт української преси та жваво обговорюється в мережі Інтернет. Медіа-простір займають не парки та сквери міста, не постійна допомога українській армії і навіть не будівництво дитячих садків та шкіл. Таку популярність Ірпінь отримав завдячуючи вчинку депутатки місцевої ради від партії «Нові обличчя» Наталії Лободи, який неможливо пояснити чи хоч чимось виправдати. Тоді, як триває Російсько-Українська війна, «служителька народу» відвідала Російську Федерацію та виступила у програмі Першого каналу «Пусть говорят». Вона навіть не приховує цього і не соромиться. Скоріш навпаки – горда таким своїм вчинком – візитом до ворогів та на російське ТБ, яке щоденно спотворює реальність та відверто бреше. Дуже прикро, що дана пані більше говорить в студії російського каналу, а не в сесійній залі українського міста. Хоча, можливо, краще б вона там і лишалася зі своїми «промовами» – в звичному для неї середовищі бруду та подвійних стандартів.

Тоді як на Сході України гинуть наші воїни від рук російських найманців, депутат української міської ради чомусь вважає можливим рандеву на телеканалі країни-агресора та висловлення антиукраїнських настроїв у студії головного пропагандистського каналу ворожої держави. Окрім цього, вона ще й приїхала туди з тортиком власного виготовлення, мабуть, щоб життя вбивць наших Героїв підсолодити. І отримала квіти від російського співака – як вдячність за прихильність до тих, хто нині намагається винищити Українську Націю.
Зрозумілі очікування, що однопартійці чи голова партії якимось чином відреагують на цей вчинок, на превеликий жаль, не виправдались: пані Наталя й досі «представляє» інтереси ірпінчан у міськраді. От тільки невідомо – точно ірпінчан, чи все ж Російської Федерації?

Через поведінку, яка суперечить нормам депутатської етики та взагалі адекватної поведінки громадянина країни в період війни, вимагаємо дати оцінку діям депутата Ірпінської міської ради та негайно прийняти рішення щодо позбавлення депутатського мандату. А також пропонуємо очільнику міста посприяти в відкритті пані Лободою пекарні під брендом «Нові обличчя». Можливо, це якраз той випадок, коли жінці краще бути на кухні, а не в сесійній залі Ірпінської міської ради. От тільки пекарня ця хай буде десь в такій шанованій ній кривавій Московії

P.S. Редакція "Інформаційного Порталу" просить звернути увагу на останню хвилину відео, де член ГО "Крір" Калінін, дивлячись в бік Національного корпусу, каже: "...всяка мразь приїжджає". При цьому буквально за кілька хвилин до цього йому хлопці показували посвідчення учасників АТО.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 3514 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту