Погода: 8°C

Вівторок, 07 березня 2017 15:53 Прочитано 6635 разів

З питань медицини Ірпінь відвідає Князь Олександр Шаумбург-Ліппе

Автор

Німецька організація Інтерхелп, співпрацюючи із ірпінською Благодійною організацією «Фундація благодійних справ» у напрямку підтримки внутрішньо переміщених осіб, які проживають у Ірпені, надасть допомогу Ірпінській міській лікарні.

  • Дата початку: П'ятниця, 10 березня 2017
  • дата кінця: П'ятниця, 10 березня 2017
  • Організатор: Захід відбудеться 10 березня о 15-00 за адресою: м. Ірпінь, вул. Садова, 38.
  • Місце проведення: м. Ірпінь, вул. Садова, 38
  • Час початку: 15:00 - 19:00
  • Вхід: Вільний


Це має бути сучасна карета швидкої допомоги, обладнана усім необхідним якісним медичним обладнанням: переносний стілець, аварійний реєстратор даних, цифровий годинник у зоні пацієнта, пристрій ЕКГ з дефібрилятором; пристрій штучного дихання з модулeм кисню, ручний шприцевий насос для педіатрії та неонатології, електричний насос для всмоктування, носилки з ременями, вакуумний матрац з насосом, вогнегасник, кисневий балон, м'які носилки, фiксатори шиї, вакуумний комплект шин для рук і ніг, лом, комплект для передчасних пологів, пристрої для вимірювання артеріального тиску, ларингоскоп, ручний апарат для штучної вентиляції легенів (для дітей), великий аварійний рюкзак з необхiдним вмістом, пожежні каски, переноснi лампи та багато важливих матеріалів.

 

Передачу здійснить патрон Німецької організації Інтерхелп - Князь Олександр цу Шаумбург-Ліппе (Ernst August Alexander Christian Hubert), глава Будинку Шаумбург-Липпе. Його рід управляв суверенним однойменним князівством у складі Германської імперії до 1918 року.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 6635 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту