Погода: 13°C

Неділя, 26 лютого 2017 12:03 Прочитано 2978 разів

На міську організацію партії «БПП» написали скаргу Президенту України

Автор
На міську організацію партії «БПП» написали скаргу Президенту України

Жителі Ірпеня обурені поведінкою місцевої міської організації партії «Блок Петра Порошенка», тому 25 лютого під час мітингу проти будівництва «АТБ» в м.Ірпінь, було зібрано голоси до офіційного звернення до Президента України та голови Київської територіальної організації партії «Блоку Петра Порошенка» Льву Парцхаладзе.



 В офіційному зверненні люди звертали увагу, що своїми діями (або бездіяльністю) члени місцевої організації БПП негативно впливають на загальний рейтинг партії та імідж Президента України. Ініціатором зборів підписів є ГО «Територіальна громада міста Ірпінь». За словами організаторів підписи були зібрані всього за 1 годину, тому що більшість виборців БПП незадоволена роботою міської організації БПП в Ірпені. Даний збір підписів є першою акцією для привертання уваги з боку керівництва БПП на місцевий осередок, а якщо потрібно буде, то будуть зібрані і тисячі підписів, і навіть ініційовані відгуки депутатів. В підписному листі поставили печатки декілько громадських організацій.

Глава ГО «Територіальна громада міста Ірпінь» Євген Мельничук запевнив, що інші політичні партії, які отримали мандати в міській раді Ірпеня, а саме «Батьківщина», «УКРОП», «Партія Захисників Вітчизни» та «Солідарність ЖІНОК України», які голосують за деребанні питання, вступили в злочинну змову з забудовниками і синхронно знищують ліси і роздають землі міста на користь комерційним інтересам. В майбутньому керівництву цих партій будуть також відправлені скарги, підкріплені доказовою базою.

Остання, 28 сесія. БПП Ірпеня голосує за незаконні питання

Подписи против БПП

Повний текст звернення:
Шановні лідер партії та голова київської територіальної організації БПП, звертаються до Вас ваші виборці міста Ірпінь. Кожен із підписантів, колись підтримав своїм голосом Вас та вашу партію, з надією на реалізацію заклику «жити по-новому» та Ваших ідей. Наразі, довіра ірпінчан до вашої партії та Вас підірвана. Частково завдячуючи діям місцевого осередку БПП, яку очолює Марія Шевченко.

Депутати від БПП, забувши про цінності, які особисто начебто сповідували під час виборчої кампанії, працюють напряму з колишніми «регіоналами» та недобросовісними забудовниками, голосуючи в унісон з партією «Нові обличчя» за «деребан» земель Ірпеня та Приірпіння. Сам мер Ірпеня Володимир Карплюк вже «втікав» та засвітився в багатьох корупційних скандалах. Як приклад, за вказівкою генпрокурора Юрія Луценко проводяться слідчі дії за кількома епізодами «роботи» ірпінського очільника. В цей же самий час, наші місцеві депутати продовжують розглядати в сесійні зал «деребанні» питання!

Жодна партійна робота БПП в місті Ірпінь не проводиться, все що робить голова осередку – це святкові світлини та інші «селфі». Депутати від БПП ніколи не вступають проти «деребанних» питань та фактично перетворились на частину партії «Нові обличчя». Проблеми ірпінчан, вирубка лісів, забудова міста – припинили бути проблемами для депутатів БПП, яких можна побачити лише на сесії голосуючих за вказівкою мера. Місцеві ЗМІ регулярно публікують про ці факти (http://qoo.by/UW4, http://qoo.by/E4f).

Наголошуємо! Наразі Рейтинг БПП скочується вниз разом із вашим політичним авторитетом! Ще вчора ваші прихильники уже сьогодні будуть відмовлятись голосувати за вашу партію. Просимо Вас вжити відповідних заходів та вплинути на ваших однопартійців.

Статья по темі: Депутати Ірпеня від Блоку Петра Порошенка спільно з «Новими обличчями" беруть участь у дерибані земель міста!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2978 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту