Погода: 10°C

П'ятниця, 28 жовтня 2016 10:29 Прочитано 1664 разів

Олександр Горган очолив Київську обласну державну адміністрацію

Автор Зореслав Замойський

Президент України Петро Порошенко підписав офіційно представив колективу Київської обласної державної адміністрації новопризначеного голову КОДА Олександра Горгана.
В своєму слові Президент побажав новому губернатору Київщині «продуктивної роботи на новому посту в ці непрості для країни часи». За словами глави держави, Київська область має весь необхідний потенціал для того щоби мати найкращі показники в рейтингу розвитку регіонів країни.




Нагадаємо, Олександр Горган це вже третій керівник столичної області в цьому році. В березні місяці звільнився з посади Володимир Шандра. З квітня по вересень виконавчу владу на Київщині очолював Максим Мельничук, який був звільнений зі скандалом.
До призначення керівником КОДА Олександр Горган був головою Вишгородської райдержадміністрації. Також він на початку 2000-х років був керівником УНКМО – об’єднання молодіжних організацій України

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 1664 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту