Погода: 12°C

Середа, 19 жовтня 2016 08:58 Прочитано 1792 разів

Прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за фактом спроби захоплення у Бучі «ПТЕМ»

Автор

Як уже повідомляв «Портал Ірпеня», 7 жовтня у Бучі була спроба рейдерського захоплення акціонерного товариства «ПТЕМ» («Південтеплоенергомонтаж»). Прокуратурою установлено, що на його територію прийшли державні виконавці, які надали документи щодо відкриття виконавчих проваджень з приводу сплати підприємством заборгованості у розмірі 5 млн. гривень та примусового поновлення на роботі голови правління.




Відразу туди прибули й понад 40 невідомих осіб, які почали протидіяти законній господарській діяльності згаданого товариства: блокувати, намагаючись забезпечити поновлення на посаді голови правління, яка фактично ніколи тут не працювала. Завдяки своєчасним діям прокуратури та поліції рейдерське захоплення було зупинено. Сторонніх осіб правоохоронці доставили до відділу поліції для проведення слідчих дій та з’ясування причин, обставин проникнення на територію підприємства.
За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2 ст. 206 ККУ (протидія законній господарській діяльності). У ході досудового розслідування прокуратура двічі подала клопотання про накладення арешту на нерухоме майно, банківські рахунки та корпоративні права товариства, щоб не допустити подальшого відчуження майна і грошових коштів.
Проте слідчими суддями Ірпінського міського суду частково задоволено клопотання в частині накладення арешту на один із рахунків підприємства, в інших питаннях суд проігнорував певні обґрунтовані вимоги прокуратури.
На даний час прокуратура підготувала апеляційні скарги на ухвали слідчих суддів. Хід досудового розслідування перебуває під контролем.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 1792 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту