Погода: 15°C

Неділя, 09 жовтня 2016 10:43 Прочитано 2341 разів

Міністр освіти спростовує слова Володимира Карплюка, що в Ірпені неможливо будувати нові школи

Автор
Міністр освіти Гриневич

Міністр освіти Лілія Гриневич в своєму коментарі виконавчому директору Фонду Джорджа Сороса в Україні Євгену Бистрицькому спростувала інформацію міського голови Ірпеня Володимира Карплюка, про те що міська влада не може самостійно почати будівництво шкіл.




Ось як про це написала в мережі Facebook громадський активіст Мирослава Свистович:
Мирослава Свистович
"Міністр освіти Гриневич підтвердила, що В. Карплюк - БРЕШЕ своїм виборцям!!!
Хочу зупинитися лише на одному факті який є занадто актуальним на сьогоднішній день для нашого міста - БУДІВНИЦТВО ШКІЛ!! Адже Брехня інколи стає такою невід"ємною частиною сутності деяких людей, що вони, втративши пильність, "чешуть" одні і ту ж саму блаж і бабусі з базару і спантиличеним батьками, яких заваджували купити квартиру в Ірпені "ШКОЛОЮ ПОРЯД" і людині, яка просто може набрати телефон компетентної людини ( наприклад того ж Мністра) і запитати....
Так ось!! Саме так сталося цього разу, коли Н. Попсуй стала повторювати всім відіму БРЕХНю В. Карплюка, що місцева влада, нібито НЕ МАЄ ПРАВА БУДУВАТИ ШКОЛИ. Уже під "ВРАЖЕННЯМИ" від "Ірпінського ДИВА" їдучи назад до Києва Є. Бистрицький набрав телефон Міністра освітити Гриневич, яка і спростувала твердження міського голови про те, що він не має права будувати школи.
Як відомо, останнім часом з ініціативи міської влади до Ірпеня почали запрошувати відомих політичних та громадських діячів. Метою організації таких візитів є отримання від них гарних оцінок та коментарів про «великий позитивний розвиток Ірпеня, який реалізує команда партії «Нові обличчя» і особисто мер Володимир Карплюк». Зокрема, з такими поїздками в місті вже побували Юлія Тимошенко та Левко Лук’яненко.
Днями стало відомо, що депутат міської ради від партії «Нові обличчя» Анастасія Попсуй запрошувала на зустріч й директора Фонду Сороса Євгена Бистріцького. Він за результатами зустрічі не став давати позитивних оцінок владі міста.
Також, як відомо раніше зустрічаючись з містянами Володимир Карплюк робив акцент на тому, що міськвиконком не в змозі самостійно здійснювати будівництво шкіл в регіоні і переадресовував вирішення питання до Міносвіти."

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 2341 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту