Погода: 10°C

П'ятниця, 17 червня 2016 16:37 Прочитано 5561 разів

В УДФСУ обрали нового ректора

Автор

17 червня в результати прямих демократичних виборів Університет Державної фіскальної служби отримав нового ректора. Ним отримавши 432 голоси став нинішній в.о. ректора Павло Пашко.



Процес виборів тривав шість годин з 9.00 до 15.00. До бюлетенів за результатами першого туру потрапили два претенденти на ректорську посаду: Павло Пашко та Леся Савенко. Голосування пройшло демократично, в рамках цивілізованих норм. Жодної скарги на процес голосування не надійшло. Були присутні спостерігачі та представники ЗМІ.

До списків було внесено 827 виборців,  759 виборців, а це викладацько-науковий склад вишу, студенти та курсанти, прийшло на дільницю проголосувати.

Кандидат Павло Пашко отримав 432 голоси (в першому турі за нього проголосували 310);

Кандидат Леся Савченко отримала підтримку 287 виборців (проти 294 в першому турі);

32 проголосувавших не підтримали жодного з кандидатів.

Ще 8 бюлетенів було визнано недійсними.

Лічильна комісія за результатами голосування оголосила Пашка Павла Володимировича обраним ректором на наступні п’ять років.

Таким чином єдиний профільним для податків виш країни через вільну демократичну процедури отримав ректора. Нагадаємо, що кампанія виборів не обійшлася без інсинуацій та нагнітання пристрастей. Зокрема, в черговий раз прикриваючись судовим рішенням намагався поновитись на посаді скандальний екс-ректор Петро Мельник.

Редакція «Порталу Ірпеня» вітає Павла Пашка з обранням ректором, і бажає успіхів на відповідальній посаді. Віримо що Ваш прихід до керівництва УДФСУ відкриє чергову сторінку в зростанні університету!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 5561 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту