Погода: 10°C

П'ятниця, 12 лютого 2016 10:58 Прочитано 2535 разів

Відкритий лист стосовно «бучанського Межигір’я».

Автор
Відкритий лист стосовно «бучанського Межигір’я».

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ГОЛОВАМ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ, ОБЛАСНИХ, РАЙОННИХ ТА МІСЬКИХ ПАРТІЙНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ», ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ОБ’ЄДНАННЯ «БАТЬКІВЩИНА», «НАШ КРАЙ», «НОВІ ОБЛИЧЧЯ», «УКРОП»

 Хочемо повідомити Вам про те, що землю лісогосподарського призначення загальною площею 890 га, цільове призначення якої незаконним рішенням Бучанської селищної ради від 25 червня 2002 року було змінено та переведено її до земель житлової забудови, повернуто в попередній стан та в судовому порядку встановлено приналежність цієї землі до категорії земель лісогосподарського призначення.



Для отримання остаточного вироку активістами м. Бучі було пройдено суди всіх трьох інстанцій. Тіньове виділення землі на підставних осіб було припинено. Однак, незважаючи, що доля повернутої землі ще остаточно не вирішена, не зрозуміло, яким чином Кабінет Міністрів буде нею розпоряджатись та всупереч вказаних судових рішень Бучанською міською радою 24 грудня 2015 року були прийняті рішення щодо відведення у власність громадян за рахунок вищевказаних земель лісогосподарського призначення земельних ділянок загальною площею 0, 6583 га для будівництва та обслуговування житлових будинків. Таким чином, Бучанська міська рада знову перевищила свої повноваження та незаконно відвела у власність громадян землі державного лісового фонду для їх забудови. Ринкова вартість вказаної незаконно відведеної землі, що вибуває з власності держави становить близько 8 мільйонів гривень. Крім того, після вивчення документів, на підставі яких прийнято зазначені незаконні рішення встановлено, що заяви від громадян надійшли до міської ради в день або за два дні до сесії, виконані схожим почерком, а особи, що їх отримали зареєстровані в інших містах України.

Отже, не зважаючи на те, що ще не розв’язалось остаточно питання «Паркану Калєтника», а депутати бучанської міської ради від партій БПП «Солідарність» (окрім Анни Ісламової), «Батьківщина», «НАШ КРАЙ», «Нові обличчя», «УКРОП» вже голосують за виділення нових ділянок під майбутні «бучанські Межигір’я». Чому так одноголосно підтримали виділення землі саме представники вищезазначених партій? Жителі міста повстають проти непрозорої видачі земель! Вони не хочуть виникнення нових « Межигірь»! Тому ми закликаємо очільників партій різних рівнів: зверніть увагу, на те, що члени ваших партій голосують за умовно законні оборудки!!! І це на фоні загальнодержавної боротьби з корупцією та здирництвом, про які ви наголошуєте з екранів телевізорів та зі сторінок друкованих і інтернетвидань! ГО «Антикорупційний рух В. Наливайченка» запрошує представників всіх зацікавлених сторін прийняти участь в Круглому столі для обговорення подальшої взаємодії та недопущення розкрадання основного багатства нашої держави – землі!

Час проведення: 15 лютого 2016 р. з 13. 00 до 15.00 год. Місце проведення: Київська обл., м. Буча, вул. Інститутська, 22, ГНЦ «Зелена Буча».

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2535 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту