Print this page
Середа, 10 лютого 2016 21:07 Прочитано 2782 разів

Депутати Коцюбинського від «Нових Облич» саботують роботу селищної ради. Відео

Автор
Сесія Коцюбинського 10 лютого 2016 р. Фото Л.Кухалейшвили

Дуже бурхливим видалося засідання чергової сесії селищної ради в Коцюбинському. З самого початку виник спір між головою селищної ради Ольгою Матюшиною та більшістю депутатського корпусу від політ сили «Нові обличчя» стосовно того, яке це за рахунком засідання сесії другої ради, трете або четверте.

Media



Ред: Хочемо зазначити, що «опозиційний» депутати вели себе дуже грубо та емоційно, були присутні депутати із Ірпеня з «НО», був навіть секретар ІМР Денисенко, які нахабно втручалися в процес сесії – не давали виступити голові Коцюбинскього - вимикали мікрофон та навіть насилля!

Такий комментар зробив депутат ІМР Л.Кухалейшвилі у ФБ: «Сесія почалася з того, що Олі Матюшиної відключили мікрофон і їй довелося кричати на весь зал. Дійшло до того, що вона і декілька свідомих депутатів покинули зал. Але ці діячі не розгубилися та обрали головою на сесію кого б ви думали? Правильно звичайно Юля Главацьку!

Як тільки Оля вийшла, так одразу включився мікрофон і депутат Павло Назарук почав щось там розказувати людям. Ольга повернулася до зали, взяла мікрофон, але цей самий Назарук почав їй в прямому смислі викручувати руки, аби його забрати!!! Здоровий лоб викручував руки тендітній жінці!!!! Це плінтус!!! Напевно Назаруку мало кримінальних справ за віджате у людини майно і він захотів ще одне. Мужчина не має права так себе вести з жінкою! Тим більше депутат і тим більше з селищним головою!!! Але про цей факт нехай розбираються поліціянти, їм за це платять кошти!»


Голова наполягала, що останнє засідання було 26 грудня 2015 року. Секретар селищної ради Юлія Главацька наполягала, що 12 січня 2016 року відбулося легітимне засідання. Як відомо, з приводу цього засідання та законності прийнятих на ньому рішень точаться дискусії.


Секретар ради заявила, що засідання 12 січня скликалось за ініціативи депутатів. Голова ради заперечила їй, мотивуючи свою позицію тим, що не було зібрані належним чином підписи депутатів за скликання засідання.
Далі Ольга Матюшина оголосила про десятихвилинну перерву для узгодження конфлікту, депутати цю пропозицію відкинули і за відсутності голови проголосували за те, щоби відкрити саме четверте засідання другої сесії. На сцені Будинку культури, саме там в селищі проводять засідання сесій, почалася штурханина, яка лише через втручання співробітників поліції не переросла в бійку.
Голова селищної ради та депутати, які виступають на ії підтримку, покинули залу. Ті депутати, що лишилися, під вигуки та сварки присутніх почали приймати рішення порядку денного.
Таким чином, конфлікт у владі Коцюбинського не пішов на спад, а лише загострився. Питання легітимності засідань, відповідно - і прийнятих на ньому рішень, певно, будуть вирішуватись у судовому порядку.
До речі, це єдина рада в Київській області, яка через три місяці не має регламенту і не сформувала свій виконавчий комітет.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2782 разів