Погода: 15°C

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з ID: 2850

Карплюк тікає із міста, залишаючи інвесторів “Благодатного” напризволяще. Права рука мера-втікача Дмитро Христюк вже звільнився з посади першого заступника очільника ІМР. Карплюк “дотягне” до 2 серпня. Далі, ймовірніше за все, поїде за кордон. Принаймні, цього очікують жителі Ірпеня які стали жертвами “карплюківських забудовників”.
Відповідна інформація з'явилась у ФБ. Цієї суботи, 4 серпня об 11.00 інвестори мікрорайону “Благодатний” - а саме ЖК «Княжий Двір», ЖК «Панорамний», ЖК «Панорамний 2», ЖК «Фреш Сіті», ЖК «Шервуд Парк 1», ЖК «Шервуд Парк 2», ЖК «Южний» - вийдуть на мітинг аби нагадати міській владі Ірпеня про виконання обіцянок щодо сприяння у вирішенні питання добудови «Благодатного».
Розбив пляшку - заплати. Якщо відмовляєшся, то охорона «доведе тобі свою неправоту» силою. Ситуація буденна, так би мовити, але викликала шквал невдоволення з боку свідків, які зафільмували конфлікту ситуацію та виклали її у ФБ.
Подія сталась сьогодні в одному із супермаркетів, щорозташованій в центрі Ірпеня.
Про це стало відомо зі сторінки у ФБ депутата ІМР Лаврентія Кухалейшвілі. 
Як відомо, існування скверу Героїв Небесної Сотні в Ірпені — це результат громадської боротьби за збереження зелених зон у місті. 
“Наша боротьба за зелені зони Ірпеня продовжується вже 7 років, - пише на своїй сторінці ФБ Лаврентій Кухалейшвілі, -  За цей час ми зберігаємо і не даємо забудувати більше 30 га зелених зон. Кожну зелену зону, що ми зберігаємо ми намагаємося облаштувати власними силами і власними коштами”
Народний депутат Ольга Червакова, вважає що відставка мера Ірпеня в місті нічого не змінить, а участь у виборах до ВР необхідна Володимиру Карплюку щоб не потрапити за грати. 
Про це на своїй сторінці у facebook написала О.Червакова:
«Щодо відставки мера Ірпеня. Це нічого не змінить в місті-сателіті, але значно ускладнить роботу правоохоронних органів...
2 серпня 2018 року В.Карплюк складе повноваження Ірпінського міського голови. Про це чиновник повідомив на свій сторінці facebook, пояснивши, що «націлений» на депутатський мандат. 
Зайти під парламентський купол Володимир Карплюк планує через вибори по 95 виборчому округу, до якого входять Ірпінь та Приірпіння.
Кидати «на призволяще» регіон мер Ірпеня не буде. Мовляв, він залишає тут свою «команду». 
Сьогодні, на своїй сторінці у ФБ депутат М.Гаврилюк опублікував звіт  про депутатську діяльність за період VII сесії ВР, тобто за лютий-липень цього року.
Політик, яких пройшов у Парламент по 95-му округу (Ірпінському) похвалився що став співавтором 14-ти законопроектів, побував 12 раз на засіданнях комітетів ВР, провів 68 особистих зустрічей з громадянами України та направив 71 депутатське звернення до виконавчих органів.
Про це Маріель Славська повідомила на своїй сторінці у facebook.
«Ще рік тому я не могла уявити себе частиною політичного життя. Але, 14.07.2018 мене обрано головою організації політичної партії Народний Рух України в місті Ірпінь», - йдеться у повідомленні.
Нині громадський діяч Маріель Славська більше знайома в регіоні, як автор телепроекту «Власний погляд», що транслюється на місцевому телеканалі. 
Вчера в Ирпень несколько девушек-подростков прицепились к электропоезду. Соответствующие снимки опубликовала пользовательница Алла Радионова на своей Facebook-странице.
В районе полудня 14 июля четыре девушки школьного возраста как минимум одну остановку ехали, прицепившись к последнему вагону электрички. В Ирпене они соскочили на платформу. Одна из "зацеперш" в прыжке подвернула ногу.
Учора приблизно о 17:15, у кількох метрах від редакції ІА «Погляд» невідомий чоловік вилив в обличчя журналістці зеленку. Постраждала отримала хімічний обік роговиці ока. Зловмисник зник з місця пригоди дуже швидко. Причому, не намагаючись прикрити обличчя. 
Завтра, 13 липня о 11.00 Ірпінські активісти пікетуватимуть під будівлею Міністерством внутрішніх справ України (вул.Богомольця, 10). Про це повідомив на своїй сторінці у мережі facebook депутат Ірпінської міської ради та місцевий активіст Лаврентій Кухалейшвілі.
Сторінка 1 із 3

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту