Погода: 2°C

Хафізов Костянтин

Хафізов Костянтин

Журналіст, редактор газети "Інформаційний портал", голова первинної організації Національного союза журналістів України в м.Ірпінь

Нещодавно була публікації про, ще одного депутата-зрадника Когут Сергій від начебто опозиційної (до Нових Облич) партії Європейська Солідарність, тим самим ця партія провела до міської ради Ірпеня найбільшу кількість зрадників. Про свій вихід з партії та гучну заявку зробив один з активних членів ЄС Ірпеня Микола Малуха на своїй сторінці у Фейсбуці. 

21 березня відбулись громадські збори місцевих мешканців Ірпеня, які мешкають біля парка активного відпочинку "Курган". Збори викликані занепокоєнням громади тим, що хочуть забудувати одну з останніх зелених зон цього району. Збори були доволі емоційними т.к. був присутній власник ділянки та його адвокат. 

Справжнє снігове випробування для комунальних підприємств та мешканців Ірпеня випало у лютому 2021 р. Снігопад, починаючи з 8 лютого частково зупинив рух в місті. МВС заздалегідь попереджало про складні погодні умови та давало поради водіям не виїжджати на дороги без потреб, але більшість містян Ірпеня працюють, навчаються саме в Києві тому затори були й без снігу, а зі снігом тільки поширились на все місто. Ми пройшли по центральним вулицям Ірпеня, щоб зробити фото для читачів. 

В цей вівторок 19 січня у 10.00 анонсовано проведення вже другого тарифного майдану в Ірпені, який відбудеться на центральний площі під будівлею міської ради Ірпеня.  Більше інформації про тарифний майдан в Ірпені читайте в цей статті далі. 

15 січня міський голова Ірпеня опублікував пост, про те, що погіршуються погодні умови і температура впаде до -17, тому в Ірпені організовані пункти обігріву, але під постом появились десятки гнівних коментарів мешканці ЖК "Нью Йорк" які стверджують, що Мирончук їх шантажує комерційними тарифами, а будинки, які були здані майже 2 роки тому так і не будуть під'єднані до газу, тобто мешканці в прямому смислі слова замерзають. 

Останнім часом навколо Університету державної фіскальної служби України в м.Ірпінь виникає багато скандалів та новин зв'язаних. Відтак 6 січна на офіційному сайті УДФСУ з'явилась новина, про те, що діючого ректора Павла Пашко звільнено 5 січня наказом Міністерства Фінансів України, а 6 січня призначено в.о. ректора Монаєнко Антона Олексійовича, який вже навіть вітав відвідувачів сайту з Різдвом. Редактор "Інформаційного порталу" написав листа Павлу Пашка з проханням надати коментар, але вже 9 січна Пашко опублікував пост на своїй сторінці ФБ, де звинуватив міністра фінансів України Сергія Марченко у рейдерстві. 

22 грудня фейкове інформаційна агенція ITV поширила черговий фейк, в цей раз намагались нахвалювати Муніципальну варту Ірпеня та опублікували викривлену та маніпулятивну інформацію.

А саме: “«Ірпінська муніципальна варта» увійшла в трійку найкращих громадських формувань Київщини з охорони громадського порядку, які за підсумками 2020 року відзначило Головне управління Національної поліції в Київській області. Про це стало відомо під час обласного форуму «Місцеве самоврядування, безпека, громада, закон», який відбувся в Ірпені, повідомляється на сторінці «Мунварти» у фейсбуці.”

После резонансного материала от Портала Ирпеня про то, как риелтор Литвишко, заранее зная, что у ее клиентов будут проблемы, все равно продавала недвижимость, последовала и сама реакция со стороны Любовь Литвишко. На сайте, занесенного в реестр фейков Украины 04597.com.ua была опубликована статья. 

О том, что в Ирпене легко расстаться со своими деньгами уже давно не тайна, многочисленные ЖК с сомнительными документами и громкие скандалы, митинги обманутых инвесторов и т.д. Сегодня же мы расскажем пример того, что можно стать жертвой аферы купив квартиру уже в готовом доме, где кажется, что уже все хорошо и осталось только выбрать цвет обоев. Огромные офисы, многочисленный персонал, существенные скидки и лживые обещания риелтора убеждают покупателя сделать сделку. Сегодняшняя статья про черного риелтора Ирпеня Любовь Литвишко (наше субъективное мнение) и ее агентство недвижимости Новатор. 

Про такий стиль роботи тобто: «нічого не знаєш, нічого не чуєш і тобі нічого не скажуть» повідомила депутат Наталія Іздебска. Ситуація склалася така, що новий секретар міської ради Ірпеня від Слуги Народу, через вайбер повідомляє депутатів про позачергову сесію, яка відбудеться 16 грудня.

Сторінка 1 із 18

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту