Погода: 2°C

Неділя, 22 жовтня 2017 17:31 Прочитано 2938 разів

Кофейный мир «Amore coffee»

Автор Ольга Григорьева
Rate this item
(1 голос)
Кофейный мир «Amore coffee»

Более 500 сортов кофе и чая в торговых точках «Amore coffee»: кафетерии ТЦ «Ирпень- сити» и в магазине на ул.Антонова, 5.

  • Город: Ирпень
  • Интерьер: 4
  • Обслуживание: 5
  • Кухня: 5
  • Вид: Кофейня



Глаза разбегаются от такого изобилия. А поскольку кофе - продукт любимый, спрос на него есть всегда. Подойдешь к прилавку и с удовольствием вдыхаешь тонкий кофейный аромат. В меню - классика, но есть и новинки: кофе с различными сиропами. Их более 10 наименований! Вот где открывается полет фантазии! Тысяча вкусов для гурманов. Истинно - «amore coffee».
В магазине «Amore coffee» на ул.Антонова лучший выбор кофе и чая в Ирпене. Радует глаз потрясающее разнообразие сезонных аксессуаров: термокружки, термосы, френч-прессы и т.д. Пока выбираешь покупку, тебя окутывают головокружительные кофейные ароматы, а доброжелательные баристы ждут заказа на упоительный кофе.
Оцените новые кофейные вкусы и вам блеснет искорка счастья в удивительном кофейном мире «Amore coffee»!

 

Кофейня в Ирпене

Кафе Ирпень

SAM 1853

SAM 1858

Прочитано 2938 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту