Погода: 2°C

Субота, 21 грудня 2019 06:45 Прочитано 3202 разів

В Ірпені локомотив збив двох людей. Відео.

Автор Муніципальна Варта
В Ірпені локомотив збив двох людей. Відео.

Вчора, 20.12.19 о 17:04 локомотив скоїв наїзд на молодого чоловіка та жінку, які переходили залізничні колії навпроти будівлі залізничного вокзалу Ірпеня. Даний інцидент був зафіксований камерами відеоспостереження Муніципальної варти Ірпінської міської ради.

Media



За попередніми даними, у результаті наїзду потерпіла жінка отримала незначні ушкодження, а чоловік — закриту черепно-мозкову травму, забій лобно-тім'яної ділянки голови, перелом ребер та тупу травму живота, і був госпіталізований до Ірпінської центральної міської лікарні, де його було прооперовано.

Залізниця — це зона підвищеної небезпеки, перебуваючи поблизу залізничних колій, потрібно бути пильним самому та уважним до оточуючих.

Дотримуйтесь правил особистої безпеки при переході через залізничні колії, та привчайте до цього своїх дітей!
Перед тим, як увійти в небезпечну зону (ступити на колії), потрібно впевнитись у відсутності потягу. У разі наближення потягу треба зупинитись поза межами небезпечної зони, пропустити його, і впевнившись у відсутності рухомого складу, що пересувається по сусідніх коліях, почати перехід.
Не слухайте музику в навушниках при переході залізничних колій.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 3202 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту