Погода: 5°C

Вівторок, 10 грудня 2019 16:42 Прочитано 1293 разів

Директорці стадіону в Анжелі Макеєвій спалили автівку. Злочини проти активістів в Ірпені тривають.

Автор

Директорка ірпінського стадіону "Чемпіон", нещодавно поновлена на посаі рішенням апеляційного суду, та екс-кандидатка в Народні Депутати по 95 округу Анжела Макеєва повідомила на своїс сторінці у Facebook про те, що в ніч з 9 на 10 грудня їй спалили автівку.



Screenshot 3

Цю подію постраждала пов'язує зі згаданним рішенням апеляційного суду:

"Дивним збігом є те, що авто спалили після того, як апеляційний суд визнав мою правоту у справі про моє незаконне звільнення минулою владою Ірпеня. Наскільки мені відомо, спалення автомобілів є поширеним методом боротьби з «ворогами» в Ірпені, адже в минулому році таким же чином поквитались з місцевим активістом Лаврентієм Кухалейшвілі, спаливши його авто, в чому звинуватили ексмера."

Нагадаємо, напередодні виборів Президента України АНжелу Макеєву було незаконно звільнено з посади директорки стадіону "Чемпіон" рішенням першого заступника міського голови Ірпеня Олександра Маркушина. На той момент вона була вагітною, та незабаром на фоні постійного стресу та негараздів втратила дитину. Своє звільнення тоді Анжела пов'язала із відмовою працювати на результат у виборах в інтересах екс-Президента України Петра Порошенка разом із командою Володимира Карплюка, котрий досі залишається тіньовим керівником в міській раді Ірпеня та лідером партії "Нові обличчя", що має більшість у міській раді. 

Місцева влада всіляко відмовлялась від звинувачень Анжели, нібито просто закінчувався термін контракту, а Ірпінський суд виніс рішення не на користь Анжели та визнав її звільнення законним. Втім, апеляційний суд поставив крапку у справі, поновивши її на посаді. Також, влітку Анжела балотувалась до Верховної Ради по 95 округу.

Незважаючи на подію, погрози які Анжела отримувала раніше та втрату дитини їїї позиція залишається незмінною та невідступною.

"Мене не залякати, адже я знаю, що правда на моїй стороні. Попри все я буду продовжувати боротьбу за справедливість та не відступлю."

- резюмувала Анжела.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 1293 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту