Погода: 12°C

Неділя, 10 листопада 2019 15:34 Прочитано 4482 разів

Нова набережна в Ірпені - халтура, марнотратство та десятки мільйонів гривень в нікуди

Автор

Сьогодні, 10 жовтня, перший день після відкриття нової частини набережної в Ірпені. Перше враження, недоліки, коментарі, фото та панорами цього місця



 Прогулянка набережною розпочалася о 10 годині, на цей час людей небагато, 2-3 людини на пробіжці та одна пара з дітьми на гамаках. Один раз проїхав працівник муніципальної варти на модному квадроциклі.

Муниципальная варта Ирпень квадрацикл

Нас зустрічає “парадна група”, тобто напис англійською "IRPIN RIVER". Виглядає дуже дешево та бутафорськи, а коштує, як пишуть у соцмережі, 43 000 грн. Чи варто це такої суми, невідомо. Але вже є перші враження від відвідувачів - “жлоб-арт” .

Набережная Ирпень

 

 


 Сказати, що об’єкт готовий на 100%, неможна. Є ділянки, які досі не зроблені, наприклад, парковка. Один автовласник поставив автівку на тротуарі, за що отримав штраф від поліції, яка їхала повз.

 Набережная Ирпень

Вже традиція влади “Нових облич” в Ірпені - халтура, яку замовляють у своїх. Плитка покладена нерівно, їде хвилею, не співпадають кольори, в деяких місцях вона конкретно хитається та сиплеться.

Плитка на Набережной

 

Гамаки вже розірвані...

В якості новизни були встановлені металеві будинки з гамаками, але протримались 1 день. Більша половина гамаків вже розірвана, інші теж на підході. Створюють враження одноразових, тільки на час відкриття та піар-фото місцевих чиновників-популістів.

Гамаки на Ирпенской набережной

 

Гамаки на Ирпенской набережной

 

20191110 102027

З креативу - рибні скелети з арматури та зів’яле дерево у клітці… Що це означає, відомо тільки депутатам. Можемо припустити, що цей арт-хаос відображає відношення діючої влади міста до дерев, або це новий герб міста.

 Скелеты рыб Ирпень Скелеты рыб в Ирпене Скелеты рыб в Ирпене

 

Клетка Ирпень

Саме місце, ніби пустир, але ми розуміємо, що це тільки прибудинкова територія для численних ЖК, які планують звести впритул, наприклад ЖК “Сінергія Сіті” та ЖК “Школа”. Силуети недобудов, наче привиди, височіють над заплавою р.Ірпінь. Кожен з нових об’єктів стає рекламою для збільшення продажів в ЖК від місцевих депутатів.

Панорама Ирпень

 

Панорама Ирпень

 

Спілкуватися з громадою міста (не плутати з провладними посіпаками) щодо необхідності таких об’єктів декору влада, звісно, не стала.

За нашими даними місто витратило на все це 45 млн. грн., тому вважаємо, що ми, мешканці міста, платники податків, маємо повне право вимагати, що все, що будується за такий великий рахунок, має бути якісним та доречним, але влада думає інакше. Головне - заробити “своїм” та продати квартирки!?

Новий секретар та виконуючий обов’язки міського голови Андрій Літвинов, як завжди, тулиться на фото до В.Карплюка та пише нову брехню, що саме активісти заважають будувати школи. Але довіри до влади вже, крім ботів та залежних осіб, немає.


 

Ще фото нової набережної

Набережная Ирпень

Набережная Ирпень

20191110 100049

20191110 100632

20191110 101042

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 4482 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту