Погода: 5°C

П'ятниця, 16 серпня 2019 06:48 Прочитано 3147 разів

Напад на Народного Депутата у Гостомелі - сльозогінний газ і фекалії. На Києвщині оголошено план "Перехват".

Автор

ІА "Інтерфакс-Україна" повідомляє про напад на Народного Депутата Верховної Ради України Віталія Купрія, що стався у Гостомелі.

Media

{Facebook}/1065536880311933/{/Facebook}


За інформацією від вказаної інформаційної агенції напад стався близько 10:00 16 серпня. В обличчя розпилили сльозогінний газ "Терен-4", а одежу облили рідиною із різким характерним запахом - ймовірно фекаліями.

69265361 1329768253856878 1748820351179030528 n

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Ірпінського відділу поліції. В області введено план "Перехват" для затримання злочинців.

image

Відомо, що нападники були на автівці марки "Opel Vectra" сірого кольору із номерами на польській реєстрації. Номерний знак - WGR LT 35.

Зі слів потерпілого це вже третій чи четвертий замах на нього. В момент нападу охорони коло нього не було. Охоронці прилеглого до місця злочину ЖК вихопили в одного з нападників сумку з документами, телефоном та банківськими картками. Нардеп впевнений, що напад на нього скоїв громадянин Чечні Руслан Хажмурзаєв

kupr

Фото і відео - з Facebook сторінки Віталія Купрія

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 3147 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту