Погода: 11°C

П'ятниця, 02 серпня 2019 04:33 Прочитано 4461 разів

Зграя собак тримає у страху район БКЗ

Автор

Сьогодні, 2 серпня 2019 року в редакцію Порталу Ірпеня надішло звернення одної з мешканок Ірпеня, про те, що напроти Центрального будинку культури та стадіону "Чемпінон" коло магазину лоток табориться зграя собак.



0 02 0a 414fd40714113cd7310830baead22c9212e8592a54712b19a49f0e300b771a3d 295827e4

За свідченнями мешканців собаки нападають на автіки, що проїжджают повз та відгризають номери державної реєстрації. Відповідно вони небезпечні і для людей, що намагаються потрапити до магазину. Особливу увагу слід приділити цій ситуації і тому, що поруч знаходяться заклади, де збираються діти та магазини.

Слово автора:

21 липня 2019 року, в день виборів Народних Депутатів України схожа ситуація сталась перед входом до виборчої дільниці 321301, що по вулиці Північній у приміщенні воєнної кафедри НУДФСУ. Собаки, що зранку зібрались коло неї на деякий час заблокували доступ до дільниці членам комісії, а також, можливо, виборцям, що першими прийшли проголосувати.

Подібні випадки помічались і в інших районах Ірпеня - навіть у центрі, по вулицях Заріфи Алієвої, де знаходиться міський ринок та Слов'янській.

КП "Служба захисту та лікування тварин" слід звернути увагу на проблему підвищення кількості безпритульних тварин у місті. Мешканці, які зіткнулись із безпритульними тваринами можуть зателефонувати до служби за номером 098 352 1502.

Публікація закликає бути уважним та обережним на вулицях. Просимо утриматись від жорстокого поводження із тваринами.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 4461 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту