Погода: 9°C

Четвер, 17 січня 2019 19:06 Прочитано 5599 разів

В Ірпені запускають курси BRAND VIDEO - секрети по створенню відео для просунення ваши товарів, послуг, або власного бренду.

Автор

Громадській діяч та журналіст Маріель Славська анонсувала створення курсі в Ірпені, де навчать створювати відео для бізнесу. Детальніше у пості.



РОЗКРИВАЮ СЕКРЕТИ

На курсі BRAND VIDEO я планую розкрити секрети по створенню відео для просунення ваши товарів, послуг, або власного бренду.

Якщо вам потрібні яскраві ролики для Instagram, FaceBook або YouTube - ви по адресі! Тепер ви зможете їх створит самостійно - від ідеї до готового матеріалу.

Для КОГО цей курс? 
підприємці, працівники сфер послуг (особливо б'юті сфера), коучі, тренери, маркетологи, відеоблогери.

НАД ЧИМ ПО ФАКТУ БУДЕМО ПРАЦЮВАТИ?

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t51/1/16/2714.png?_nc_eui2=AeEoo2NpbmUSNBYBiVMI14KdF9ejQ0FCCJyI1ESzEwgatn8sWMEYYWGlKQ0AZNr_R3ZnpHu5XtCbQ9byeTSl34wlpXy-Cla1GuL7-4FXN2VwkA");">✔️ Розробка відеомаркетинг-плану, який буде найкраще просувати ваш особистий бренд, або ваш бізнес. Ви складете індивідуальний план просунення через відео на найближчі 3 місяці навчання. По їх закінченню ви прийдете до чіткого результату - конвертування відео в клієнтів.
Створення якісного відео: ви самостійно напишете продаючий сценарій, по якому знімете відео і змонтуєте його.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t51/1/16/2714.png?_nc_eui2=AeEoo2NpbmUSNBYBiVMI14KdF9ejQ0FCCJyI1ESzEwgatn8sWMEYYWGlKQ0AZNr_R3ZnpHu5XtCbQ9byeTSl34wlpXy-Cla1GuL7-4FXN2VwkA");">✔️ Робота в кадрі: пропрацювання іміджу обличчя каналу, вільна робота на камеру (без зажимів), корекція дикції

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t51/1/16/2714.png?_nc_eui2=AeEoo2NpbmUSNBYBiVMI14KdF9ejQ0FCCJyI1ESzEwgatn8sWMEYYWGlKQ0AZNr_R3ZnpHu5XtCbQ9byeTSl34wlpXy-Cla1GuL7-4FXN2VwkA");">✔️Конкретні дії, які призводять до конкретних результатів. Планування та інструменти в теорії без дій - це просто гарні слова. Результати з'являються тільки там, де їх кують. Тому більша частина навчання - ПРАКТИКА!

Графік 2 рази на тиждень по 2 години.
Вівторок або четвер 19:00-21:00
Субота 11:00-13:00

Місце: зупинка "Парк Дубки", вул. Українська

Для участі в курсі необхідно мати камеру (дзеркальний фотоапарат, або телефон з гарною якістю зйомки) та ноутбук для монтажу. Вимоги до вашого ноут-буку: мінімум двоядровий процесор з підтримкою 64 бітної iwindows7, 4 гігабайта оперативної пам’яті, 20 гігабайт вільного місця на диску.

Тривалість курсу 2 місяці (16 занять, 32 години)

Викладач: Маріель Славська: режисер, телеведуча, журналіст. Досвід роботи на ТБ більше 10-ти років. Працювала у якості режисера на проекті Kinder Music King із такими зірками YouTube, як: Паша Мікус, Саша Спілберг, Марія Вей. Працювала в ролі режисера на таких проектах: “Сердца трех” (СТБ), “Говорить Україна” , “Фермер шукає дружину” (СТБ), “Суперзірка” (1+1) та інші. На данний момент я є автором та ведучою ТБ проекту “Власний погляд”.

Дмитро Сенишин: Власник продакшн студії, досвід роботи більше 10-ти років. Працював у якості режисера монтажу на 1+1. Автор сотень відеоробіт для іноземних компаній.

Телефон для уточнення деталей: 097 332 26 16

Реєстрація на участь обов'язкова: https://docs.google.com/…/1iLfuTXZdozj3rETj_XeiQk7xYpt…/edit

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 5599 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту