Погода: 12°C

Вівторок, 11 вересня 2018 10:31 Прочитано 3336 разів

Спочатку був гімн РФ на сесії, а зараз в ліцеї дітей вчать любити Росію

Автор Лариса Ніцой
Сепаратизм в Школах Ирпеня

Не вибираю слів Ірпінське управління освіти - це розсадник ригів і сепарні, які чекають повернення своїх. Так кажуть люди. То в мене питання до цього управління і його керівника Білоруса Олега

Media



Анатолійовича: «Це правда»?! Бо скидається на те, що правда. І хто такі ті свої? Коцюбинський гуманітаний ліцей. Мова навчання - українська. Директор Нетяга Тамара Анатоліївна каже, що російська мова - це обов'язковий предмет у школі, ігнорує бажання батьків ділитися на групи і вивчати англійську (хто хоче мокшанської хай би далі вчив у своїй групі). Ан нєт. З московитською впертістю дірєхтор запроваджує московську мову для всіх. З першого класу. ОБОВ'ЯЗКОВО. Цього їй мало. Вона запроваджує в школі вилучений Міністерством освіти ще два роки тому скандальний підручник. Що за підручник такий.

 

rf uchebnik

  Главниє слава на урокє - двуглавий арьол. (Умгу, для українців - це головні слова, аякже).  Рускій язік - самий распрастраньонний в мірє. (Серйозно? Ви крім плажів бували в Європі? І як вас розуміли у Франції, Іспанії, Італії та інших країнах?). Углубім знанія о народних і гасударствєнних сімвалах расії. (Точно треба углублять?)

Сепаратизм в Ирпене

 Флаг расії - наш симвал. Герб расії - двуглавий арьол. Птіца ета нє прастая - с ней апасна ваєвать. (Тобто, українці з дитинства повинні забитися в куточок і тремтіти, замість знати, що ворога треба БИТИ). Повний текст читайте тут:

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 3336 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту