Погода: 10°C

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з ID: 2850

Понеділок, 09 липня 2018 08:42 Прочитано 8852 разів

Вибори в Гостомелі: «Нові обличчя» просувають свого кандидата

Автор
«Нові обличчя» побачили свій політичний інтерес в Гостомелі. За інсайдерською інформацією, вибори голови Гостомельської селищної ради, та депутатів сільради по деяких із округів відбудуться вже цього літа. Представники партії, яка належить меру Ірпеня Володимиру Карплюку, вже готуються вступити в передвиборчу гонку. Ставку «Нові обличчя» роблять на радника мера Ірпеня Максима Плешка. По-перше, нещодавно він очолив Гостомельський осередок партії «Нові обличчя». По-друге, це зрозуміло із публікацій у ЗМІ, які підконтрольні Володимиру Карплюку. 

Media



Плешко 2
Так, на порталі «Правда Ірпеня» з`явився матеріал в якому Максим Плешко розповідає про «Ірпніське диво», яке він панує «перенести в Гостомель». За його словами, місцевим політикам «бракує компетенції».
Плешко 3
 «Ірпінське дива» в Гостомелі – це класичні для партії «Нові обличчя» передвиборчі обіцянки: школи, дороги і т.д.
Як відомо, в Ірпені питання дошкільної та середньої освіти загострюється з кожним роком. Першачки змушені навчатись в дві зміни, а дитсадочки переповнені. 
Нагадаємо, Максим Плешко, згідно декларації, бідний – як церковна миша, до того ще й і безробітний. Зате його дружина Марія – заможна жінка. Йдеться у матеріалі журналістського розслідування телеканалу «Погляд».
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 8852 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту