Погода: 10°C

Неділя, 08 липня 2018 15:08 Прочитано 3024 разів

Полицейский беспредел в Ирпене: обыск c применением физической силы без понятых и разрешений! Видео

Автор
Полицейский беспредел в Ирпене: обыск c применением физической силы без понятых и разрешений! Видео

Интервью с анонимным пострадавшим от действия полиции опубликовал депутат городского совета Ирпеня, адвокат – Лаврентий Кухалейшвили. Человек на видео рассказал о том, как у него дома проходил незаконный обыск.

Media



 

Со слов пострадавшего, 6 июля к нему в дом пришло 4 человека, которые назвались сотрудниками полиции. Без участия понятых и каких-либо разрешительных документов, эти «сотрудники полиции», применив физическую силу стали проводить обыск. Подробности этого обыска, потерпевший рассказывает на видео.

Кухалейшвили, допускает, что подобного рода «обыск» проходил у потерпевшего из-за его участия в событиях, связанных со скандалом вокруг участка ДСО.
Репост приветствуется.


Lavrentiy Kukhaleishvili: 

Друзі прошу максимального РЕПОСТУ!

Ви тільки подивіться, що ці покидьки роблять! Мусора це галімі безпредельщики! Заламуються без ухвали до помешкання, кладуть мордою в пол і проводять обшуки!

Це що тонкий намек з приводу ДСО! Покидьки всіх не залякаєте! Хтось навмисно провокує ситуацію таким безпределом! На що ви розраховуєте? Безпредел породжує тільки безпредел!

Так потвори хочуть вислужитися своєму керівництву, яке замішано в деребані ДСО і забудові на державній землі, що плюють на закони! Дурні ви все одно там нічого не отримаєте! А отримує тільки керівництво 40 квартир!

P.S. Події відбувалися в Ірпені в пятницю 05.07.2018р.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3024 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту