Погода: 9°C

Субота, 23 червня 2018 19:27 Прочитано 3370 разів

Боротьба за ДСО! Провокації тітушок і гнилі мусорські методи! (ВІДЕО)

Автор

Шановна Громада! Прошу дочитати до кінця і максимально поширити цю статтю для того, аби всі зрозуміли, що відбувається на ДСО! Чого там сьогодні робили спецпризначенці та тітушки!

Вчора потвори так злякалися, що на ніч привезли на ДСО тітушок я вчора про це писав! Сьогодні 22.06.2018р. вони теж туди приходили, як до себе додому!



 

 Сьогодні незаконні роботи почали знову і привезли ще машину спецпризначенців в повній екіперовці!

Ви думаєте їх привезли з тітушками боротись? Ага щас! Це нас приїхали покувать! Тільки потім я зрозумів що вони хотіли зробити!

Ну що ви готові випасти в осад?! Тож сидайте зручніше і читайте! Про те, що ця наволоч хотіла влаштувати провокацію я вже сьогодні писав! Я тільки коротко про це нагадаю! Зараз я вам розкажу, як МУСОРА хочуть погасити громадську активність фальшуючи кримінальні справи проти активістів! Ви скажите, а звідки вже взялися кримінальні справи? Зараз зрозумієте! Сьогоднішне ШОУ вони влаштували якраз для того, аби ці справи з'явилися!! Тож поїхали!

Фото зроблене за кілька хвилин до провокації. 

Я вже писав про те, що тітушки явно за вказівкою мусоров вирішили влаштувати правокацію! Для цього тутушки відкрили ворота на теріторію ДСО! Хоча ніяка техніка звідти не виїзджала! Виникає питання, а для чого тоді вони це зробили? А я вам розкажу! Вони напевно розраховували, що туди всі забежуть і нас почнуть покувать, але ж дурнів немає! Ми продовжували просто стояти і я вирішив зняти на відео, що відбувається на території!

Я знімаю, як працює будівельна техніка і що відбувається на території! І тут раптово потвори тутушки почали мене затягувати на теріторію і зачиняти за собою ворота! Що б там зі мною зробили 5 тітуханів ви я думаю розумієте! Це добре, що хлопці швидко зреагували і почали відчиняти ворота! Вони їх просто не встигли зачинити! Мене відбили, але тітухани одразу почали нас поливати з порошкового вогнегасника! Прямо в людей! Що це як не провокація! Мене з ніг до голови полили, але то фігня! Ци гніди полили порошком жінок з маленькими дітьми, які стояли поряд!

Далі ворота зачинили і почали поливати з під воріт та кидати з теритоії ДСО каміння! В нас, де були жінки з маленькими дітьми! Зрозуміло, що реакція людей буде така сама! Почалася "перестрілка". Провокація #2! Що це була саме провокація для того, аби запоковать активістів, Інна Бороденко підслухала в поліції коли пішла туди писати заяву на тітушок після того, як її з дитиною полили з вогнегасника порошком!

А тим часом з нашого боку воріт зі сторони вулиці тіхарі в цей час знімали все на відео! На фото в червоній футболці! 

 

Почалася заворушка і прибігли спецпризначенці про яких я вже згадував! Але добре, що хлопці були адекватні і не застосували до людей фізичну силу! За це ми їм дякуємо!

Одразу прибіг зам начальника поліції! Виникає питання ти, що за углом стояв? Який почав гасити народний гнів викликаний неправомірними діями цих потвор! Ми почали вимагати зафіксувати цей ЗЛОЧИН по відношенню до людей! Бо це є злочин поливати жінок з дітьми з вогнегасника! І замначальника пообіцяв, що зараз приєде СОГ прийме заяву і зафіксує злочин та вилучить вогнегасники!

Ми чекали хвилин 20 не меньше! Що в поліції немає слідчих щоб прийти бо їхати навіть не треба поліція знаходиться в 50 метрах від місце злочину! Чого вони так довго їхали! Та тому, аби на горі вирішили що робити далі, бо правокації не вдалися і треба було щось робити! І зараз я вам розкажу до якої "геніальної" думки прийшли ці потвори! Але я впевнений, що їм підсказали!

Через хвилин 20 нарешті приїхала слідча оперативна група! Але замість того, аби заарештувати цих тітуханів для того, щоб встановити їх особи і вилучити вогнегасники ці потвори почали опитувати людей! Ну так цеж і треба робити скажите ви! Погоджуюсь, цікаве було потім! Я дав пояснення і написав заяву. Те саме зробили і свідки!

Але цікаве не це! А те, що ці мусора зробили потім! Одному з хлопців самому фізично розвиненому сказали мовляв є відео, що ти кидав через паркан! Напиши що ти в стані афекту для самооборони взяв в руки пляшку!

Ну і що тут такого що він так написав скажите ви!

Так в цьому нічого цікавого немає, а цікаве було потім читайте далі! Так от мусора зайшовші на територію ДСО типу для взяття пояснень у тітушок, вийшли звідти і ЖОДНОГО вилученого вогнегасника у них НЕ БУЛО!

Проте була інша річ! В спецпакет вони вилучили УВАГА пошкоджену будівельну КАСКУ! На фото погано видно і знайдемо фото викладемо.

Ну що зрозуміли, що ці негідники мутять? Чи комусь досі не зрозуміло?! Зацінили, яка якість гри! Оскар в студію!

Тепер стає зрозуміло для чого вони порадили хлопцю написати про те, що він щось взяв для самозахисту!

Що це взагалі МЛЯТЬ таке! Тепер ви зрозуміли чому я їх називаю МУСОРАМИ! Бо це методи галімих мусоров! Самі спровокували конфлікт, щоб зробити нас крайніми! Все в кращіх традиціях януковоща!

Якась наволочь нарадила, якщо не получилось запоковать всіх в кайданки! Вирішили просто тупо влаштувати провокацію і сфальшувати кримінальну справу та "докази"! Завтра виявиться, що комусь пробили голову і як доказ будуть оперувати цією каскою!

Де ваша офіцерська честь? Ви що думаєте що ви самі розумні, а всі навколо ідіоти! Чи може думаєте залякати когось кримінальними справами! Да було їх вже десятки! Вас ніхто не боїться!

ТІЛЬКИ СПРОБУЙТЕ СФАЛЬШУВАТИ ДОКАЗИ І ХОЧЬ КОГОСЬ ПОКОШМАРИТИ!

За підроблення і фальшування доказів передбачена кримінальна відповідальність і будьте певні ми доведемо, що "докази" були сфальшовані!

Тепер друзі ви зрозуміли, що це за потвори! Так хочуть урвати кожен собі по трошку, що ні перед чим не зупиняться! Ну звісно ж на кону 455 квартир вартістю не один мільон доларів! Не буде такого! Ніхто не дасть вам там нічого будувати! І вам не допоможуть ні тітушки, ні спецпризначенці ні сфальшовані кримінальні справи порушені проти активістів! Горіти вам в пеклі негідники!

А ось, як описує події навколо ДСО Марія Триль, що була очевидцем! 

Я навіть нічого не буду коментувати! 

 

P.S. Друзі знаєте такий вислів: Якщо в індійському фільмі в першій частині на стіні висить ружье, то в другій частині воно неодмінно вистрелить!

Це я до чого. Не хотілося б, але мушу вас добити! Все що я казав фальшування доказів підтвердилося! Як мені повідомила Інна Бороденко, яка після провокації на ДСО з боку тітушні опинилася в лікарні в Бучі з дитиною, ось що вона написала в ФБ

То, що начальник ДСО Василь Казачок так злякався, що вирішив рапорт написати! А я думаю це через те, що він побачив, як за парканом на теріторії ДСО мусора фальшували "докази" з каскою.

Також Інна подзвонила мені і сказала наступне!

В лікарні в Бучі вона зустріла УВАГА прораба з ДСО, якій робив собі ренген і фіксував якісь ушкодження!

БРАВО!

Я вимагаю не тільки ОСКАР, а Золотого лева і Пальмову гілку цим шоуменам!

До такої маніпуляції і фальшвання доказів, а точніше їх штучне створення! За 7 років моєї активної Громадської діяльності ще ніхто не опускався! А бачив я багато чого!

Тепер ви розумієте, що то була за каска! Виявляється "бідному" прорабу дісталося! Він хоч розуміє, що за таке фальшування злочину якого не могло бути бо там окрім тітушок за парканом не було, він буде нести відповідальність! Якщо воно тупе і це не розуміє я навіть назву йому статтю Кримінального кодексу України в якій ця відповідальність передбачена!

Це 383 сттатя КК України завідомо неправдиве повідомлення про злочин!

Як я вже казав потвори задля отримання дурних грошей підуть на все!

Я дякую всім хто вчора був на ДСО і боровся за своє право на нормальне життя з нормальними умовами! 

P.P.S. Сьогодні 23.06.2018р. ніяки роботи на ДСО не ведуться! На теріторії бігає одна заблукавша тітушка! Загін спецпризначенців сидить в відділку поліції! 

Боремося далі! Ірпінь буде історико-культурним парковим містом (с)! 

Далі буде ..........

З повагою, Голова Громадського руху захисту зелених зон Київщини, депутат ІМР  Лаврентій Кухалейшвілі 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3370 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту