Погода: 14°C

П'ятниця, 15 червня 2018 12:17 Прочитано 3026 разів

В Ірпені знайшлись люди, які сумніваються в святості Карплюка

Автор
В Ірпені знайшлись люди, які сумніваються в святості Карплюка

Мер Ірпеня Володимир Карплюк неочікувано, м`яко кажучи, відреагував на цю громадську ініціативу, назвавши відомого в регіоні захисника зелених зон Андрія Поліщука «ботом» та згадав про свою «святість». Мовляв, учасники автопробігу цю саме «святість» будуть «розвінчувати». Пропонуємо вважати цей пост Володимира Карплюка – офіційним зізнанням у своїй причетності до корупції.



 

karp polichuk

Хочемо зауважити, що пан Андрій Поліщук, якого мер назвав «ботом», відомий в місті захисник зелених зон. Він неодноразово приймав участь у круглих столах та проводив власні дослідження щодо вирубки дерев в місті. Тому стали з’являтись коментарі у Фейсбуці, де люди припускають, що мер починає «дуріти»… а разом з ним «всьо» його оточення, яке із шаленою швидкістю репостять всі бездоказові наклепи на людей, які відмовились вірити в «святість» Карплюка.

onishuk skrin

Полищук

polichuk and

Нагадаємо, що робити бездоказові наклепи на людей це «фішка» діючої влади «Нових обличь», від якої постраждали майже всі активісти, бо посіпаки Карплюка, напевно, немаючі свого розуму, репостять кожну «дурню» віл шефа. Наприклад останнім постраждав Олександр Масюк, якого провладний «зливний бачок» «Правда Ірпеня» назвала «тітушкой з антимайдану, який бив тоді журналістів». За цей наклеп Олександр подав до суду на Правду Ірпеня.


Ще думки з цього приводу від М.Скорік

Михайлина СкорикФотофакт: за версією мера, це на фото бот Андрей Полищук їздить роздовбаним забудовниками центром Ірпеня на велосипеді в громадських справах задля збереження зелених зон міста.

Був період, коли ми спілкувалися з Володимир Карплюк, який закінчився тим, що я передбачила дві речі: його погубить його ж інтирганська свита та комунікаційні радники. Бо це ілюзія, що міський голова має молоду прогресивно команду - там павуки в банці, які плетуть павутини інтриг і зжирають самі себе.

Важливо, щоб громада Ірпеня була не такою. Щоб нарешті згуртувалася і об'єдналася навколо побудови міста нашої мрії, справді європейського, зеленого, просторого, комфортного для всіх і з прозорим механізмом прийняття рішень, який не залежатиме ні від депутатів, ні від імені міського голови.

Андрій Поліщук - це вчитель школи №1, який звільнився торік. Нині влада вирішила поділити його колишній кабінет інформатики навпіл, щоб вмістити туди 2 класи одночасно. Бо найстаріша школа міста тріскається від учнів, як і інші наші 5 шкіл.

Андрій бився за збереження природного заповідника “Криничка” на вулиці Новооскольській, коли забудовники торік вирішили зробити з лісу асфальтопарк. Нині він організовує громадські слухання в тому кутку Ірпеня. Мер Карплюк підписав уже 2 розпорядження з його іменем як учасника ініціативної групи, він отримує від Андрія купу документів і запитів, але недолугі комунікатори мера обзивають Андрія ботом.

Пост міського голови - свідчення неадекватності, в яку впав Володимир Карплюк, керуючи містом дистанційно через вайбер-групи та скріни від "шпигунів". Прикро за цим спостерігати. Але ще прикріше буде, якщо ця неадекватна до ситуації людина продовжуватиме керувати нашим теперішнім і майбутнім замість хоча б раз дотриматися свого слова та чесно піти у бізнес, повернувши Ірпінь громаді. І не приїздити сюди більше ніколи зі своєї Бучі, Польщі, Штатів чи де там він нині осів, залишаючись у своєму прекрасному світі ботів, тролів та фейків, які так цінують і люблять збудований ним "новий Ірпінь".

PS І про мову. Тегну ще третього ФБ-персонажа Vladimir Karplyuk - може він пояснить, чому до обрання міським головою нашого міста був Владаміром? Давно цікаво

polichuk doc

Посилання: https://www.facebook.com/groups/303467466363495/permalink/1902176476492578/

Завтра ці сміливці виїдуть на автопробіг проти корупції. Як відомо, за ініціативи Ірпінських активістів та представників ЗМІ 16 червня відбудеться автопробіг проти корупції. Запрошення вже добу шириться у соцмережах та на місцевих ЗМІ.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3026 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту