Погода: 12°C

Субота, 12 травня 2018 10:17 Прочитано 2567 разів

Анонімний інформаційний смітник «Правда Ірпеня» заблокован чи знову фейк?

Автор
Анонімний інформаційний смітник «Правда Ірпеня» заблокован чи знову фейк?

10 квітня з боку провладної інформаційної агенції «Правда Ірпеня» почались скарги на те, що нібито їх сайт заблоковано провайдером «Бест», до того ж за особистим наказом О. Зіневича.



Невідомі журналісти «Правди Ірпеня» скаржаться на те, що їх заблокувати за «викривальні статті» про Олексія Зіневича, власника провайдера «Бест» та телеканала «Погляд». Всі ці «викривальні статті» почали «плодитися» на «Правді Ірпеня» тільки після того, як Олексій Зіневич відкрито обвинуватив місцеву владу в корупції, а журналісти його телеканалу представили цілий цикл викривальних матеріалів з доказами та аргументами.

 

Правду Ирпеня Заблокировали

Псевдо ЗМІ «Правда Ірпеня» відрізняється від інших («Ірпінській вісник», «Зоря Приірпіння», «Інформаційний Портал» («Портал Ірпеня»), «Погляд», «Громада Приірпіння») тим, що не має ліцензії та приховує прізвище власника, редактора та журналістів. Все це цьому «ЗМІ» потрібно для того, щоб безкарно публікувати на опозицію «викривальні матеріали» та не нести відповідальність перед законом, як це робиться в кожному з офіційних ЗМІ.

Плешко Правда Ирпеня

Ймовірний власник цього інформаційного смітника – депутат та голова фракції провладної партії «Нові Обличчя» Максим Плешко, він же єдиний, хто скаржиться на те, що його сайт заблоковано. Та саме з ним судиться редактор «Зорі Приіпіння» О. Наказненко, бо «Правда Ірпеня» не цуралася публікувати бездоказову інформацію про людину.

Ще один приклад: Стоп-фейк або чому Правда Ірпеня називає місцевого жителя проплаченою Титушкой

Під "викривальні статті" попадають всі ті, хто відмовляється блазнювати, як, наприклад, власник "Правди Ірпеня" видання, перед В. Карплюком та «друзями-забудовниками».

Приклади рівня журналістики від "ПІ":

promelnichuka

Це єдине видання в місті Ірпінь яке дозволяє собі публікувати матюки та заклики заподіяти насилля над журналістами (звістно, тільки над тими, хто  не хвалить мєра):

Провластное СМИ Ирпеня пробило очередное дно: отборный мат и призывы к насилию над журналистами


А сайт як відчинявся у браузері так і відчиняється (12.05.2018 р. 13:00), але один раз швидше, інший раз повільніше. В будь-якому разі у власника, редактора не буде сміливості офіційно від свого імені (не анонімно) заявити про блокування (сайт працює (!) – ред.), бо ніхто не хоче пов’язувати себе з цим дешевим інформаційним смітником. 

Правда Ирпеня Фейк

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2567 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту