Print this page
Вівторок, 16 січня 2018 17:13 Прочитано 2633 разів

5 хвилин на день для пошуку підробітку: можливості жителів Ірпеня

Автор Kabanchik.ua

Як подолати тимчасову чи постійну особисту фінансову кризу? Є безліч способів, але найбільш практичний – знайти додаткову роботу. Сучасні можливості дозволяють успішно поєднувати основний і додатковий заробіток, і ще залишати час для відпочинку. Зокрема, вигідний, безпечний і різноманітний підробіток в Ірпені доступний на сайті Kabanchik.ua: всеукраїнському онлайн-проекті, що об’єднує виконавців і замовників послуг і створює для них оптимальні умови співпраці. Зараз на сайті зареєстровано близько 500 тисяч замовників – і більшість з них оформлюють завдання регулярно.



 Принципи сучасного проекту

Проект дійсно став проривом на українському ринку послуг, бо значно оптимізував процеси взаємодії між роботодавцями та виконавцями. Вже не треба витрачати купу часу на перегляд всіх вакансій. Система пропонує замовникам створювати конкретні завдання: описувати умови, об’єм робіт, вказувати суму оплати та терміни. Як тільки завдання оформлене, зареєстровані виконавці отримають про це сповіщення: достатньо перейти за посиланням, прочитати умови, подати заявку та чекати на рішення замовника.
Послуги можуть замовляти не тільки представники бізнесу, але й звичайні містяни. Це значно розширило спектр можливостей для виконавців. Близько 1000 категорій на сайті включають поширені прості послуги (наприклад, кур’єрську доставку), незвичайні («постояти в черзі», «зустріти з потяга»), спеціалізовані (ремонт, обслуговування), творчі (написання текстів, дизайн), освітні (репетиторство), інтелектуальні (консалтинг) та багато інших.

Підробіток для всіх бажаючих

Наявність професійних навичок дозволить знаходити підробіток у достатній кількості. Зокрема, жителі Ірпеня на Kabanchik.ua часто замовляють ремонт квартир: послуги «під ключ» або ж окремі види робіт: наклеювання шпалер, фарбування, монтаж підлогового покриття та інші. Але навіть якщо конкретної спеціальності немає, знайти додаткову роботу все одно буде нескладно. Ось декілька популярних варіантів:
✔ домашній майстер – не обов’язково бути професійним електриком чи сантехніком, що встановити розетку, замінити змішувач чи врізати замок;
✔ клінінгові послуги – старанність, охайність та використання професійних миючих засобів є запорукою якісної роботи;
✔ кур’єрські послуги – чи не найпростіший підробіток, для якого треба лише добре знання міста та відповідальність;
✔ розповсюдження рекламних листівок – можливість отримати достойну оплату за 2-3 години нескладної роботи на день.

Також сервіс пропонує багато можливостей для фрілансерів (розробка сайтів, створення контенту), майстер з ремонту техніки (пральних машин, ноутбуків, смартфонів) та інших зацікавлених спеціалістів.

Кабанчик Ирпень

Простий старт підробітку

Головна перевага проекту – можливість знаходити підробіток швидко і безпечно, із впевненістю в оплаті, можливістю перевірити дані замовника, в деяких випадках – з гарантованою оплатою через сайт. Реєстрація пошук завдань на сервісі безкоштовні – розпочати можна у будь-який зручний момент.
Не завадить встановити мобільний застосунок для виконавців – він зробить можливим пошук підробітку у будь-який час і будь-де в межах доступності інтернет-підключення. Сервіс забезпечує простий пошук та можливість прямої взаємодії з замовниками. Їх кількість стабільно зростає – це можна пояснити зручністю і зацікавленістю роботодавців у швидкому підборі спеціалістів.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2633 разів