Погода: 7°C

Четвер, 28 грудня 2017 17:14 Прочитано 2543 разів

Cучасні стандарти торгового комплексу «Варшавський»

Автор Олена Москаленко
Cучасні стандарти торгового комплексу «Варшавський»

Коли ми дізналися, які благодійні акції влаштовують у ТК «Варшавський» крім основної, торговельно-економічної діяльності, ми вирішили ознайомитися з ними ближче.Коли ми дізналися, які благодійні акції влаштовують у ТК «Варшавський» крім основної, торговельно-економічної діяльності, ми вирішили ознайомитися з ними ближче.Спочатку на вихідних ми вирушили в ТК «Варшавський» і потрапили на благодійний ярмарок дитячого одягу, який, як виявилося, вже став доброю традицією.Ми побачили, що один із модулів торгового центру був набитий коробами з одягом для дітей, з якого його колишні власники вже виросли, а іншим він стане у нагоді.



 

Рынок Варшавский в Буче

Волонтери допомагали відвідувачам підібрати необхідні речі. Черга з людей об'єдналася в одну турботливу громаду, яка невимушено доглядала за дітьми, батьки яких були зайняті.Волонтери допомагали відвідувачам підібрати необхідні речі. Черга з людей об'єдналася в одну турботливу громаду, яка невимушено доглядала за дітьми, батьки яких були зайняті.Словом, процес відбувався по-діловому, але на ярмаркові веселощі зовсім не був схожим. Нас попросили не фотографувати, тому ми обмежилися тим, що розпитували батьків із черги, чи потрібні такі заходи.

Рынок Варшавский в Буче

«Дуже!» — в один голос відгукнулися відразу декілька відвідувачів. Зовсім не соромлячись, пояснили, що з одягу діти виростають швидко, а речей потрібно багато і вони мають бути різними. Тому такі ярмарки дозволяють заощадити на одязі та вивільнити кошти для подарунків малечі, про які давно обіцяли, але не було можливості. А тут наближається Новий рік, і потішити своїх дітей — святий обов'язок батьків…«Дуже!» — в один голос відгукнулися відразу декілька відвідувачів. Зовсім не соромлячись, пояснили, що з одягу діти виростають швидко, а речей потрібно багато і вони мають бути різними. Тому такі ярмарки дозволяють заощадити на одязі та вивільнити кошти для подарунків малечі, про які давно обіцяли, але не було можливості. А тут наближається Новий рік, і потішити своїх дітей — святий обов'язок батьків…На вихідні головна лінія ТК «Варшавський» нагадувала променад, на якому зустрічаються люди, які добре знайомі між собою.«У нас створені всі умови для зручності відвідувачів, а деякі родини з довколишніх кварталів ЖК «Буча» проводять тут досить багато часу з користю для себе і заради задоволення, — підкреслює  адміністрація ТК  «Варшавський»— наша територія  на сьогодні — перший і єдиний у Бучі торговий комплекс сімейного типу. Тут усе зроблено для того, щоб відвідувачі почувалися комфортно».

Рынок Варшавский в Буче

Директора ТК« Варшавський»,  адміністрація жартома називає «близьким другом усіх підприємців». Але це дійсно так. Він  відкритий для спілкування з підприємцями та відвідувачам, компетентний у комерційних питаннях, завжди відгукується на різні прохання, з розумінням ставиться до проблем бізнесу і прагне зробити все для того, щоб ТК «Варшавський» процвітав і динамічно розвивався.

Рынок Варшавский в Буче

Загалом, ТК «Варшавський» — це комплекс торговельних павільйонів, 85 крамниць та бутіків, кафе і піцерія, фірмові магазини «Деліція», «Оболонь», сантехніки «Ромстал-Україна», «Ікеа», оптовий «Теддіс-Україна » та інші.Загалом, ТК «Варшавський» — це комплекс торговельних павільйонів, 85 крамниць та бутіків, кафе і піцерія, фірмові магазини «Деліція», «Оболонь», сантехніки «Ромстал-Україна», «Ікеа», оптовий «Теддіс-Україна » та інші.І все це господарство — з амбітними задумами динамічного розвитку, зростанням кількості покупців, створенням комфортних умов торгівлі — у підсумку закільцьоване на адміністрації ТК «Варшавський».

Рынок Варшавский в Буче

Якщо до цього додати інтенсивне заселення нового мікрорайону і зростання числа відвідувачів у ТК «Варшавський», то можна зрозуміти, що навантаження на персонал торгового комплексу постійно збільшується. Але, незважаючи на це, носієм ідей благодійності є вся команда ТК «Варшавський» .

Рынок Варшавский в Буче

Ось тому гостинно відкриваються двері перед волонтерами та відвідувачами благодійних акцій, влаштовуються дитячі свята до Дня Святого Миколая, Нового року та Різдва. Ця діяльна активність молодої ініціативної команди ТК «Варшавський» уже є невід'ємною складовою міських святкових заходів і доброзичливо сприймається громадськістю. Залишається тільки додати, що просування сучасних стандартів ТК «Варшавський» разом з новітніми технологіями рекламного бізнесу і новими брендами неможливі без розвитку соціальної відповідальності, яку б назву вона не мала — турбота, благодійність чи допомога ближньому. І якщо ця тріада вже склалася в повсякденній роботі ТК «Варшавський» — успіх підприємству гарантований!

Рынок Варшавский в Буче

Єдиний у своєму роді торговий комплекс сімейного типу «Варшавський» впевнено розвивається. Йому належить зростати та вдосконалюватися разом із кварталами, які тут з’являються, і молодими сім'ями, які оселяються у новобудовах, європейськими стандартами та новими викликами часу. ТК «Варшавський» і вся його команда — відносно юні, тому все у них ще попереду.

  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2543 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту