Погода: 2°C

Вівторок, 05 грудня 2017 07:27 Прочитано 1676 разів

В Ірпені відбувся перший благодійний Арт-аукціон «Мистецтво жити разом». Фото

Автор Irpen Art School
В Ірпені перший благодійний Арт-аукціон «Мистецтво жити разом». Фото

Вітаємо усіх благодійників-першопроходців! Маємо першу партію чудових фото, завдяки Майстру фото справи №1 - Наталії Філобок! Перший благодійний Арт-аукціон «Мистецтво жити разом» відбувся на одному диханні у арт-просторі Художньої школи академічного рисунку і живопису «Irpen Art School»!



 

Усі відвідувачі заходу стали щасливими власниками авторських картин, що створено вихованцями школи з метою покращення життя братів наших менших.
Засновник Громадської організації захисту прав тварин м. Ірпеня Ірина Мурга провела пізнавальну лекцію з наочним доказом того, як добрі вчинки змінюють наше життя і життя навколо нас на краще.
Керівник Художньої школи академічного рисунку і живопису «Irpen Art School» Євгенія Харгрі разом з чарівною ведучою Світланою Драгуновою представили гостям слайд-шоу творчих авторських робіт вихованців як яскравий приклад взаємодії людини зі світом тварин, як джерело натхнення молодого покоління на творчість, на любов до природи та повагу до неї, рідного краю, рідної землі.


Роботи виконано у понад 10 різних художніх техніках і матеріалах: графіт, вугілля, сангіна, пастель, кольорові олівці, кулькова ручка, акварельний, гуашевий, кавовий живопис та ін.
Символічно, до арт-аукціону подано 40 робіт, з яких перші 15 було виставлено на продаж і продано відповідно. Стартова ціна твору розпочиналась з 40 грн. Варто зазначити, що найперша картина «Сова» автора Орини Пугач (11 років) перейшла до рук нового власника завдяки мережі інтернет за суму у 200 грн. Безпосередньо під час проведення арт-аукціону найвищу вартість відведено картині «Риби» автора Дарії Калашнік (15 років) – 410 грн (усі зібрані кошти одразу передано до Центру захисту тварин м. Ірпінь).

І це лише Перший крок на шляху великої благодійної справи!
Директор Історико-Краєзнавчого музею Анатолій Зборовський життєствердно промовив, що даного роду мистецькі проекти є надзвичайно важливими для суспільного майбутнього, формують у свідомості юного покоління почуття відповідальності і допомагають відчути силу впливу мистецтва на поліпшення непростих ситуацій.
Так, саме завдяки молоді, самосвідомості та високій мотивації нового покоління «Мистецтво жити разом» стрімко набирає обертів!

Вітаємо усіх благодійників-першопроходців!!!))
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 1676 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту