Погода: 11°C

П'ятниця, 15 вересня 2017 07:35 Прочитано 2988 разів

Якщо Денисенко член партії Карплюка пішов на підвищення, то це доказ відсутності замовлення

Автор Людмила Ющенко

12 вересня 2017 року відбувся конкурс на заміщення вакантної посади заступника голови Київської обласної державної адміністрації з питань будівництва, екології, ЖКГ. 

Із 3-х претендентів на зайняття вакантної посади вибрано одіозного секретаря Ірпінської міської ради Юрія Денисенка, який 01.08.2017 року став радником Олександра Горгана.



Так вже комісія хотіла обрати Денисенка заступником, що навіть одному з конкурсантів не замовили перепустку у приміщення обладміністрації. Як то кажуть театр розпочинається з вішалки....

 

Про цього одіозного секретаря можна говорити довго, всім відомі і забудови в Ірпені, і знищення лісів, і доступ до інформації....

На моє особисте питання до Денисенка під час проведення конкурсу, чому він вирішив приймати участь і чому залишає відповідальну посаду в Ірпені, він відповів, що йому вже не цікаво на посаді секретаря, не має розвитку.
Тепер Київську область чекає "розвиток" у галузі будівництва, ЖКГ, екології...
21751816 866179826875016 5349560896379862040 n
Ми всі сподівались на проведення чесних та відкритих конкурсів, зігдно порядку затвердженого КМУ, але з усіх етапів конкурсу чесним залишається лише тестування на знання законодавства, все інше - спектакль для учасників!
Всі факти зафіксовані.
LYush

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 2988 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту