Print this page
П'ятниця, 08 вересня 2017 07:53 Прочитано 2419 разів

Громада Ірпеня вимагає відставки і арешту корупційного керівництва міста. Повне відео

Автор

7 вересня на центральній площі міста пройшла акція «Чикаго закривається».

Метою якої було: привернення уваги до численних проблем міста і розповідь про існування реального злочинного угруповання, створеного Карплюком в Ірпені, в результаті якого Ірпінь прирівняли до Чікаго 30-х років.

Media



Акція була анонсована на 9.30, сесія міської ради повинна була початися о 10.00 але, злякавшись людей, мер зі своєю командою прийняв рішення перенести сесію на 8 ранку, що б в попихах, швидко проголосувати за всі потрібні йому питання. 

 

У підсумку, на сторінках facebook гуляє інформація про зловживання владою уповноваженою особою, секретарем Денисенко, і незаконне втручання в роботу офіційного сайту ІМР (буде окрема стаття). При цьому навіть на офіційному сайті не змінили час сесії, в результаті чого 17 депутатів, які не підтримують злочинне угруповання Карплюка, не змогли взяти участь у сесії.

На сесію не змогли потрапити і громадські активісти та ЗМІ, мабуть, така й була задумка мера. Черговий деребан відбувся і мер зі своїми депутатами через чорні ходи, покинули будівлю ІМР, це виглядало дуже смішно зі сторони... Депутати боятися своїх виборців.

CHykago zakryvayetsya 4

08 1

Повернемося до акції. На цей раз, Громадський актив міста, громадські організації і осередки Громади, зібрали досить велику кількість прихильників, близько 500 осіб. Громадские організації принесли буклет «Я Рублю Ірпінь», в якому розповідається про вакти розкрадання злочинним угрупованням Карплюка і про те, за якими статтями він і його команда стали підозрюваними, деякі з них вже встигли отримати і запобіжний захід у вигляді арешту і домашнього арешту з носінням браслета.

01 1

На акції виступали представники громадськіх організацій, осередок мікрорайону «Благодатний», Олексій Зіневич, Євген Мельничук, депутати ІМР - Лаврентій Кухалейшвілі, Богдан Мельничук, Сергій Глиняний, активісти осередків: Громада «Наш парк Novooskolsky», осередок Школа/садок замість висоток Чехова 27, осередок Пушкінська 53, а так само не байдужі жителі Ірпеня, які розповіли про проблеми які виникли в результаті дій злочинної організації Карплюка і головне їх цинічне і надмірне ставлення до простих жителів міста з боку В. А. Карплюка.

До мітингувальників ніхто не вийшов, але це не завадило представникам Громади проголосувати за резолюцію про звернення до прокурорів Київської області, прокурорів ГПУ, до суддів всіх судів України, про те що б ті в свою чергу діяли рішуче і швидше провели всі необхідні процесуальні моменти і підозрюваним Карплюку, Михальченко, Христюку обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на період слідства, а також відсторонення їх від займаних посад, так як ті продовжують спокійно маніпулювати законодавством і продовжують далі дерибанити бюджет міста Ірпінь.

5515

Євген Мельничук в процесі акції, спілкуючись з багатьма активістами і не байдужими жителями міста, розповідав, що для збереження стабільної ситуації в місті у разі відсторонення ОПГ Карплюка, ведуться переговори про створення Центру управління містом Ірпінь у який зможуть увійти всі члени Громади і представники чинної влади, які не були замішані в корупційних схемах ОПГ Карплюка.

06 1 1

По закінченню акції Олексій Зіневич, розповів про зібраних 5 тис. підписів під зверненням до президента України та Кабінету Міністрів України, про ситуацію яка склалася в Ірпені, а точніше про створення у нас в місті злочинного угруповання Карплюка, якє принесло збитків бюджету міста понад 500 млн грн. Громадяни які були на акції з задоволенням приєдналися і так само підписали це звернення.

Міський голова Карплюк та депутати з його злочинного угруповання, зникли з будівлі ІМР, так само таємничо, як і провели таємничу сесію ІМР о 08.00 ранку. Значить є чого бояться, зробили висновок представники Громади Ірпеня!

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2419 разів