Погода: 11°C

Середа, 06 вересня 2017 08:41 Прочитано 5513 разів

В Ірпені відкрили перший фірмовий магазин кондитерської фабрики «Деліція»

Автор

5 серпня урочисто була відкрита кондитерська-кав'ярня «Деліція» на вулиці Університетська, біля відомої в Україні податкової академії.

Захід був яскравий, для дітей були запрошена аніматори, що б їх батьки змогли насолодитися солодощами і безкоштовной, з нагоди відкриття, кавою.

Media



P70905 153645

 

Прямо поруч з магазином «Деліція» м. Ірпінь, був реконструйований дитячий майданчик, що дуже порадувало молодих батьків.

P70905 153723

Крім самого бренду «Деліція», клієнтам презентували новий бренд «Friendy»

P70905 153838

Цей фірмовий магазин став першим магазином бучанської кондитерської фабрики «Деліція». Тепер купити якісні фірмові солодощі можна прямо в Ірпені.

Хорошою мотивацією є ціна, адже у фірмовому магазині ціни нижче до 30 відсотків! На відміну від інших роздрібних мереж, де продаються солодощі цієї кондитерської фабрики.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 5513 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту