Погода: 10°C

Понеділок, 04 вересня 2017 13:27 Прочитано 2284 разів

Відео: звернення жителів мікрорайону Новооскольска до міського голови про збереження залишку дерев

Автор

Нас тут понад 10 тис. мешканців і ми Громада, звертаємося до міського голови міста Володимира Андрійовича Карплюка:

- у нашому мікрорайоні зараз залишився останній зелений сквер, і немає жодного парку;
- з-за того що ІМР видавала з порушенням законів України і ДБН, щільність забудови в нашому районі зараз майже така, як у деяких районах Гонконгу

Media



Місто не може складатися з одних коробок. Це стосується будь-якого мікрорайону. Він повинен бути побудований за певними правилами і законами. Справа не тільки в будівельних нормах, які безбожно порушені. Справа в комунікаціях, інфраструктури, екології.

Місто це Великий організм, де повинні дотримуватися баланси. Якщо не протистояти безмежному застроюванню, колапс станеться раніше всіх прогнозів.

Ми просимо особисто вас, Володимир Андрійович: поверніть цей сквер у власність громади і як мінімум не видавайте ордери на вирубку дерев і не видавайте містобудівні умови на будівництво, так як щільність вже перевищена.

Ми звертаємося до забудовників нашого району: не можна будувати так, що після вас хоч потоп.

Ви при продажу нам квартир в наших будинках обдурили і тепер нам тут жити. Тут нам і нашим дітям розвивати нашу молоду Державу, у якій головною цінністю є Людина, а не гроші. Любіть своїх мешканців, і вони відповідатимуть вам вдячністю. Адже що посієш, те й пожнеш.

Зберіться разом і вирішіть це питання повернення останнього скверу місту на Новооскольскій.

Ми звертаємося до потенційних покупців квартир в ЖК Синергія, Річ таун, Теплий стан, Архі буд, Фортуна, Затишний, Грін лайф. Поки вам ще показують ці прекрасні столітні дуби, але дуже скоро їх можуть безжально вирубати. І тут залишаться тільки бетонні будинки, машини і люди, які страждатимуть від перенаселення, спеки і брудного повітря.

Володимир Андрійович і наші забудовники: ми сподіваємося на вашу совість, на ваше серце, на розум.

Ірпінь повинен бути не містом-будівництвом, а містом – парком!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2284 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту