Погода: 9°C

Вівторок, 08 серпня 2017 12:51 Прочитано 14409 разів

Акція "Українцям - європейскі ціни на авто!"

Автор

Шановні власники авто на іноземній реєстрації! Наші з вами авто, наше благополуччя у небезпеці! Прийшов час захистити себе або віддати авто на штрафмайданчики.

Влада прийняла рішення наступати! Спочатку рішенням Вищого адміністративного суду проти тих, хто керує авто у режимі тимчасового ввезення, а наступний удар буде по "транзитниках".

Media

  • Дата початку: Середа, 06 вересня 2017
  • дата кінця: Середа, 06 вересня 2017
  • Організатор: Авто Євро Сила
  • Місце проведення: м. Київ, вул. Грушевського, 5 (Верховна Рада України)
  • Час початку: 06:00 - 14:00
  • Вхід: Вільний


У нас з вами простий вибір - ховатися чи припинити той терор, який кілька сімей олігархів влаштували проти українців лицемірно нахабним, штучним способом позбавивши можливості купувати вживані авто до 2010 року і ввівши драконівські податки для того, щоб авто в Україні коштувало у 3, а то і у 4 рази дорожче аніж в Європі, щоб декілька олігархів продавали свій китайський металобрухт втридорога і заробляли собі мільярдні статки на нас. На сьогоднішній день в Україні орієнтовно налічується близько 2-3 мільйонів авто на іноземній реєстрації, ми стали реальною Силою! Авто Євро Силою !!!  

 

Зараз історичний момент коли власники авто на єврореєстрації об'єднуються, а до них у наступну чергу активно приєднуються різні громадські організації. Історичний момент у тому, що нам, Авто Євро Силі - ніхто не платить, ми нікому нічим не зобов’язані, ми можемо робити те, що вважаємо за потрібне і справедливе. А справедливість полягає у тому, що правила розмитнення мають бути змінені, приведені у відповідність до європейських норм та стандартів, а також має припинитися свавілля та переслідування українських водіїв через іноземні номерні знаки на їх авто.

Саме для цього, об'єднання власників авто на євро номерах – Авто Євро Сила, збирає 100 000 (сто тисячну) акцію під стінами Верховної Ради на 06 вересня (середа) 2017 року на 06:00 год. ранку.
Або влада почує свій народ і почне приймати справедливі, людські закони або ця влада отримає потужний соціальний протест, який послужить початком кінця цієї влади і приходом нової сили, яка за людей, доступні автомобілі, справедливість і процвітання нашої з вами країни!

Приєднуйтесь, Разом Сила! Разом змінимо країну на краще!

Закликаємо усіх небайдужих громадян долучитися до акції 06 вересня 2017 року у Києві, біля стін Верховної Ради на 06:00 годині ранку!

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 14409 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту