Погода: 2°C

Субота, 22 липня 2017 10:35 Прочитано 3896 разів

В Ірпені мер Карплюк особисто та «без піару» відкрив дорогу під залізничним мостом

Автор
Фото з особистої сторінки Карлюка у Фейсбуці.

22 липня, урочисто, з велопробігом і перерізанням стрічки була відкрита багатостраждальна, і, можна сказати, скандальна дорога по вул. Підгірна (в місті відома як «дорога під ЖД мостом). Зі слів мера, вся ця урочистість була зроблена не заради піару ... А заради чого, ми спробуємо пояснити в цій статті.

Media



 У вересні 2016 р. дає інтерв'ю директор КП« Ірпіньжітлобудінвест »Ігор Дворніков, який розповідає про необхідність побудови нової об'їзної дороги, як альтернативи залызничного переїзду.

Пряма мова:

"Пропускна здатність залізничного переїзду вже давно не витримує потоку машин сучасного Ірпеня, тому й прийняте рішення про розширення та осучаснення нового шляху та проїзду під мостом. Довжина ремонтованої дороги - понад три кілометри, ії запроектували розширити до семи метрів.
ВРАХОВУЮЧИ, що потрібно провести виторфовування грунту, встановити зливостоки, накласти нове покриття та зробити тротуар. Плюс заплановані велосипедні доріжки, то роботи можуть затягнутись аж до зими".
http://irpen.net.ua/item/1515-v-irpeni-zbuduyut-novu-dorogu-yak-alternativu-zaliznichnomu-perejizdu


Говорили одне, вийшло зовсім інше. До зими дорогу зробити не встигли, але гроші витратили. За цим фактом було порушено кримінальну справу за ст.191 (Збиток в особливо великих розмірах) та ст. 366 : за фактом підробки службових документів, а саме, актів виконаних робіт. Читати: Реконструкція дороги по вул. Підгірній у Ірпені неочікувано стала проблемною 

У березні 2017 р. на телеканалі "2 + 2" в програмі «Джедаї» виходить сюжет, де журналісти надають публічного розголосу махінації з цією дорогою.

Звіт про виконання бюджету за 2016 рік. Гроші на дорогу списані... Де дорога..?

Але зараз дуже приємно, що дорога, хоч і з піврічним запізненням, але була добудована до середини липня, що істотно розвантажить затори на залізничному переїзді. Але, незважаючи на це, кримінальне розслідування триває хоча б за фактом підробки документів.

Приховані мотиви, або те, чого не скаже мер:

Якщо відкрити кадастрову карту і подивитися, до яких ділянок прилягає ця нова дорога, то перша і основна ділянка, якій вкрай потрібна ця дорога, належить відомому «другу та партнеру» мера, забудовнику Антону Мирончуку. Тобто будівельній компанії «Орлан Інвест-груп». І зовсім випадково , Мирончук став власником цієї ділянки за 9 днів: а саме 12.09.2016 р, а інтерв'ю директора КП« Ірпіньжітлобудінвест» було 21.09.2916. Збіг? Не думаємо! 

Фірма «Орлан-Інвест груп» вважається найбільшим і найскандальнішим забудовників в Ірпені, чию діяльність пов'язують особисто з мером Ірпеня. «Орлан-інвест груп» забудовує Ірпінь «стаханівськими темпами», тому можемо припустити, що ця дорога стане першим етапом знищенням заплави р.Ірпінь з боку залізничного мосту. Все це ми побачимо вже в найближчому майбутньому!

Mironchuk poima

Для того, щоб «відкриття дороги було без піару» Муніципальна варта, спеціально чергувала кілька днів на в'їздах на нову дорогу, щоб не пропустити раніше за мера, когось покататися по ній. Що теж викликало обурення місцевих жителів. Оскільки, чого тільки не зробиш заради того, щоб не було піару ...

skorik doroga

kariev doroga

Заздалегідь нерозпіарений захід з велопробігом проходив з обов'язковою рекламою фірми дружини голови фракції партії мера «Нові обличчя» М.Плешка – «100коліс». Припускаємо, що тільки ця ж фірма має ексклюзивне право розміщення точок прокату в усіх нових парках Ірпеня, тому поява нової точки прокату в парку Буд. Письменників - це справа часу. Дуже зручно для бізнесу, коли ти в "провладній партії", а мер особисто рекламує твій бізнес.

Прокат 100 Коліс

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3896 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту