Погода: 10°C

П'ятниця, 30 червня 2017 08:18 Прочитано 2747 разів

Чому ІМР закриває очі коли депутат Ольга Олійнич дає дозвіл рубати державний ліс?

Автор

Віктор Лєснік , колишній співробітник підприємства «Держлісопроект», автор державної бази лісів України викликав поліцію з метою зупинити чергову незаконну вирубку лісу по вул. 1-го травня, 12а.

Media



Він пояснив поліції, яка прибула на місце події, що ліси в місті Ірпінь відносяться до категорії лісів у місті - це високо режимні ліси першої групи, які ніколи не підлягали вирубці.

Їх знищення є абсолютно незаконним і тягнуть за собою адміністративну і кримінальну відповідальність. Він також повідомив, що на днях він матиме зустріч з Міністром екології, який обіцяв створити комісію по вивченню ситуації із вирубкою лісів в Ірпені. 

 

В Лєснік вважає, що за безпрєдел із знищенням лісів, який твориться в місті в першу чергу має відповідати начапльник КП «Ірпіньзеленбуд» Олійнич Ольга Романівна та колишній міський голова . В. Скаржинський, який разом з колишнім директором ДП «Держлісопроект» провернути аферу по зміні цільового призначення земель лісового фонду (1500 га в межах міста Ірпінь ). А в теперішній час повинен відповідати і мер Ірпеня В. Карплюк, так як тільки під час його головування підписується та знищується державний ліс

Нагадаємо, що у червні 2002 р. такі ж рішення були прийняті У Ворзелі та Бучі і на сьогоднішній день рішення По Бучі визнано незаконним та скасовано Верховним судом України. В той час як розгляд справи по Ірпеню необґрунтовано затягується.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2747 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту