Погода: 15°C

Понеділок, 22 травня 2017 16:23 Прочитано 2572 разів

23 травня відбудеться засідання виконавчого комітету Ірпінської міської ради

Автор

23 травня о 09:00 годині відбудеться засідання виконавчого комітету Iрпiнської міської ради.

На розгляд членів виконкому винесено наступні питання:



про внесення змін до складу опікунської ради при виконавчому комітеті Ірпінської міської ради, про зміни в складі комісії з питань забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей при виконавчому комітеті Ірпінської міської ради, про затвердження калькуляції на послугу з транспортування стоків для УЖКГ «Біличі» у відповідності до рівня економічно обґрунтованих витрат тощо.

Також на розгляд винесено питання про внесення змін в штатний розпис закладів управління освіти і науки та про внесення змін в рішення виконавчого комітету Ірпінської міської ради від 23.11.2015 р. № 242 «Про затвердження нового складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Ірпінської міської ради».

Загалом на розгляд виконкому запропоновано майже двадцять питань, серед них – питання містобудування та архітектури, комунальних підприємств «Контроль благоустрою міста» та «Ірпіньжитлоінвестбуд», служби у справах дітей.

З проектом порядку денного можна ознайомитися у роздiлi «МІСЬКА ВЛАДА – Виконавчий комітет – Перелік питань на засідання виконавчого комітету».

23.05.2017 для оприлюднення 1 Страница 1
23.05.2017 для оприлюднення 1 Страница 2

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 2572 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту