Погода: 9°C

Понеділок, 22 травня 2017 14:07 Прочитано 2586 разів

Не хочеш мурувати журналістів – не отримаєш квартиру!

Автор Тетяна Радченко

Квартира чи Закон? Перед таким вибором поставлені атовці та їх сім`ї.

Це стало зрозуміло на останніх зборах ГО «ІМСВІ АТО» під головуванням заступника очільника організації Антона Головенка.

Media



Головуючий зборів відкрито назвав місцевих журналістів «сепаратистами» та фактично змусив учасників проголосувати за протиправні дії, спрямовані проти редакції газети «Інформаційний портал» маніпулюючи «квартирним питанням». 

Як відомо, члени цієї організації отримали 25 квартир у забудовника на вул.Єсеніна, 30. Журналісти «Інформаційного порталу» неодноразово писали, про незаконність цієї забудови. А також висвітлювали позицію територіальної громади Ірпеня, що учасники АТО та їх сім`ї мають отримати більше квадратних метрів.
Нагадаємо, компанія забудовник «Орлан інцест груп» зі згоди Володимира Карплюка будує ЖК «Єсенін» на території, яка поза межами міста Ірпінь. З цього приводу досі тягнуться судові процеси.
Про незаконність забудови знають і самі члени ГО «ІМСВІ АТО». Але більшість людей просто мовчать, адже їм пообіцяли квартири в цих незаконних багатоповерхівках. Іншої альтернативи місто людям просто не надає.

Під час зборів, дехто з учасників бойових дій, намагались звернути увагу присутніх на те, що квартири на вул.Єсеніна – побудовані незаконно. Головуючих зборів проігнорував цю інформацію. У свою чергу, підбурив членів зборів проголосувати за, так звану акцію «Принеси цеглину», яка полягає у тому, аби прийти із цеглою до редакції газети «Інформаційний портал» з метою «закласти будівлю». З відео зрозуміло, що атовців просто «натравили» на журналістів. Маніпулюючи питанням отримання квартир, адже з контексту виступаючого зрозуміло – хто не підтримає, може забрати свої документи і вийти з черги на отримання житла.

Цитуємо виступ (мова оригіналу) учасника зборів Володимира Короля, який виносив на голосування питання «Принеси цеглину»: «Голосуєм. Берем проводим акцію мирну акцію «принеси цеглину» і ведем пацанів. Приходим і останній раз попереджаєм. … Ну єслі ніхто нічого не хоче получать – сразу скажіть. Прийдіть до Діани і скажіть – Діана викинь мої бумаги, я нічого не хочу получать, я ніде не буду участвовать… Давайте приймаємо рішення, голосуєм. Хто готовий участвовать в такій акції «принеси цеглину»?

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2586 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту