Print this page
Середа, 17 травня 2017 09:12 Прочитано 2778 разів

На 33 сесії місту знову запропонують купити будівлі БКЗ з завищеною в 2 рази ціною, а мера і секретаря можуть затримати

Автор
На 33 сесії місту знову запропонують купити будівлі БКЗ з завищеною в 2 рази ціною, а мера і секретаря можуть затримати

33 сесія обіцяє бути досить скандальною, адже ті питання, які не вдалося «протягнути» на 32 сесії знову виставлені на голосування, наприклад, місту намагаються продати будівлі БКЗ за 14 млн. грн, при раніше заявленої вартості в 6 млн.грн. Мера та секретаря відкрито звинувачують в злочинах і загрожують затриманням.



Громада Ірпеня планує громадське затримання мера В.Карплюка та секретаря Ірпінської міської ради Ю.Денисенка у відповідності до статті 207 КПК України.

2017 05 17 12 08 39

Підстава — порядок денний 33 сесії ІМР VII скликання (яка відбудеться 18 травня 2017 року о 10.00) опублікований на офіційному сайті Ірпінської міської ради. Документ передбачає, винесення на голосування питань щодо розподілу земельних ділянок, які знаходяться за межами Ірпеня. Тобто не є власністю територіальної громади міста.

Також, в порядок денний включене питання яке стосується будівлі заводу БКЗ. А саме, на голосування депутатам Iрпінської міської ради буде винесено проект рішення, який передбачає прийняття на баланс міст даної будівлі за 14 млн грн при ринковій вартості - 7 млн грн.

Місто знову хочуть «розвести» на 7 млн. грн.

На останній сесії секретарю міської ради не вдалося переконати депутатів проголосувати і в збиток міста прийняти на баланс БКЗ всього за 14 млн. при. Ця тема добре розкрита в статті «На 32 сесії мєрская партія« Нові обіччя »хотіла завдати шкоди місту більш ніж 7 млн. Грн.?

Зараз же цю аферу хочуть довести до кінця і все-таки «кинути» місто на 7 млн. І в цьому партії «Нові обличчя» повинні допомогти голоси, яких невистачало, наприклад, самого Карплюка і відсутніх «наближених» Плешко і Попсуй. Крім того, за інсайдерською інформацією нам стало відомо, що планується можливе виключення одного з «прозрілих» депутатів зі складу фракції «Нові обличчя». Оскільки вже навіть депутатам стало очевидно, що мер Ірпеня Володимир Карплюк живе в основному за кордоном і навіть (неперевіреної інформація) має вже польський паспорт, а Ірпінь використовується як плацдарм для викачування грошей.
«Портал Ірпеня» опублікує поіменний список всіх тих, хто голосував за це рішення.

Журналісти численних ЗМІ будуть фіксувати всі етапи голосування, щоб відобразити всіх депутатів, які допоможуть меру зробити цю дуже "вигідну", для міста, угоду! 


Як відомо, Ірпінська міська рада на попередніх сесіях неодноразово піднімала та підтримувала своїми голосами ті земельні питання, в результаті яких були розпайовані та перенаправленні в приватні руки забудовників десятки гектарів землі які знаходяться поза межами м.Ірпінь. Приклад - багатоповерхівки на вул.Єсеніна, 30 та 31. Як відомо, законність цих об'єктів наразі вирішуються в судовому порядку.

Систематичне порушення Закону України В.Карплюком та розпорядження гектарами землі яка знаходиться поза межами Ірпеня — це не просто службовий злочин чинного мера, це той прецедент який нівелює саме поняття “правової держави”. Тому, представники ірпінської громади на найближчій сесії ІМР керуючись статтею 207 КПК України проведуть громадське затримання міського голову Ірпеня В.Карплюка та секретаря ІМР Ю.Денисенка. Після чого вищезазначені особи будуть передані до рук правоохоронних органів разом із протоколами затримання (відповідні заяви і звернення будуть продубльовані до Генпрокуратури України та СБУ). Згідно діючого Закону України затримані особи в рамках статті 207 КПК України можуть бути відпущені правоохоронцями лише за рішенням суду, так як затримання було здійснене в законний спосіб і факт замаху на кримінальний злочин очевидний. Як відомо, “службовий злочин” - загрожує В.Карплюку та Ю/Денисенку 12-ти роками позбавлення волі з конфіскацією майна.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2778 разів