Погода: 11°C

Понеділок, 24 квітня 2017 13:08 Прочитано 1946 разів

Мешканця Бучі затримали під час спроби крадіжки у магазині

Автор Наталія Черненко

Співробітник охорони Ірпінського відділу поліції затримав чоловіка, який намагався викрасти із магазину будівельні матеріали на суму понад тисячу гривень.



Працівник поліції охорони під час несення служби в будівельному гіпермаркеті, що в м. Ірпінь Київської області затримав невідомого громадянина, який намагався пройти повз касову зону не розплатившись за обраний товар.

 

За словами працівника поліції, чоловік поводився вельми агресивно та намагався втекти. Злодієм виявився 30-річний мешканець Бучі, який заради власної наживи скоїв крадіжку будівельних матеріалів на суму понад тисячу гривень.
На місце події викликана слідчо-оперативна група Ірпінського відділу поліції для проведення слідчих дій.

За даним фактом триває перевірка.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 1946 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту