Погода: 13°C

П'ятниця, 31 березня 2017 10:44 Прочитано 2184 разів

Боротьба з наркоторгівлею триває! Затримали наркоділків, які розповсюджували амфетамін жителям Приірпіння

Автор

Активну оперативну роботу по затриманню наркоторговця та його основного постачальника психотропної речовини провели співробітники Управління протидії наркозлочинності поліції Київщини спільно з бійцями полку поліції особливого призначення та працівниками слідчого управління.

Вилучено амфетаміну на 200 тисяч гривень.



Начальник поліції Київської області Дмитро Ценов повідомив, що після проведення двох оперативних закупівель із застосуванням оперативно-технічних засобів затримано 38-річного жителя Києво-Святошинського району. У нього вилучено поліетиленовий згорток з 5 грамами амфетаміну, грошові кошти, виручені від збуту психотропної речовини та мобільний телефон, за допомогою якого він здійснював та контролював свій протизаконний 

Поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцем тимчасового та постійного проживання підозрюваного. Так, у домоволодінні в с. Стоянка вилучено три поліетиленові пакети з 100 грамами психотропної речовини та електронні ваги, у будинку в м. Вишневе вилучено пластмасову банку з амфетаміном, загальною масою 50 

PM679image004
PM802image003

Наркоділка затримано у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Він зізнався у скоєному та наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Проведеними злагодженими оперативними комбінаціями поліцейські вийшли на слід та затримали основного поставщика психотропної речовини. Ним виявився 39-річний киянин. У наркобізнесмена вилучено 200 грамів амфетаміну, розфасованого в поліетиленові пакети.

PM299image002

На даний час тривають невідкладні слідчі дії та обшуки. Вилучене направлено на експертизу. Встановлюються інші можливі канали надходження психотропної речовини.

PM444image005

Відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 2184 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту