Print this page
П'ятниця, 10 березня 2017 10:10 Прочитано 2251 разів

Перша сесія ІМР, де депутати проявили себе не як кнопкодави та не дали забудувати заплаву!

Автор

29 сесія ІМР стала дуже знаковою для всього 7 го скликання ІМР.

Депутати проявили себе з кращого боку і відмовилися голосувати за багато незаконних питаннь, які поставив на порядок денний секретар міської ради Ю.Денісенко. Самого ж мера, Володимира Карплюка не було. Фото та відео під статтею. 

Media



29 сесія обіцяла бути дуже цікавою: в інтернеті обговорювалася тема, що на ній депутати, шляхом подолання ВЕТО мера, повинні були дозволити забудувати заплаву р.Ірпінь, причому кількість гектарів, якимось чином, збільшилася з 18 до 25 ГА

 

Проблеми «Нових Обличч» з контролем над депутатами відчувалося вже на самому початку сесії.

Виступив член Громадської ради А.Головенко і зачитав з листка звинувачення на адресу Мельничука, по залу прокотилася хвиля обурення і сміх, секретар 2 рази ставив це питання на голосування, але так і не зміг домогтися результату – звернення депутатів в Поліцю та Суд з позовом на Мельничука. За це буде окрема стаття на Порталі Ірпеня.

Після чого питання не проходили один за одним.

Перед депутатами виступив їхній колега - Б. Мельничук, від ВО «Свобода», який, практично на пальцях, пояснив чому потрібно голосувати «проти» питання, пов'язаного з забудовою заплави.

Богдан Мельничук

Депутати звинувачували секретаря в тому, що питання не обговорювалися на комісіях, а регламент проведення сесії грубо порушується тому секретар поспішав «проштовхнути потрібні рішення» і не давав депутатом висловитися. Активні були депутати Батьківщини і БПП, так Марія Шевченко пред'явила претензію секретарю, в тому, що є місце явного фальсифікації тобто зміни кількість гектар з 18 до 25 і вимагала покарати винних, але Денисенко парирував, що пояснить потім. особисто ... це пояснення не вгамується депутатів, в результаті чого депутати проголосували проти.

Маркушин депутат Ирпеня

Те, що забудова заплави р.Ірпень є незаконним за численними фактами, таким як розташування за межами Ірпеня і початкове призначення земель як землі сільськогосподарського призначення, де розташований родючий шар землі товщиною до 1 метра, під яким течуть грунтові води, активно обговорювалося в пресі. Проти забудови цієї ділянки Ірпеня активно виступали і багато громадських діячів, але мер, і депутати не бажали бачити цих порушень та голосували, як правило, «ЗА». 10 березня ситуація переламалася на користь Громади.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2251 разів