Погода: 9°C

Вівторок, 31 січня 2017 11:59 Прочитано 1386 разів

В Ірпені працюють пункти обігріву

Автор Ольга Григор'єва

Поки морози не спадуть, мобільні пункти обігріву МНС в Ірпені виконують свою головну функцію - зігрівають і оберігають відвідувачів від морозу.

Вони відкрилися 19 січня  і за цей час їх відвідало близько 100 чоловік.



SAM 0574


- Багатьох ви обігріли? - Поцікавилися журналісти у чергового мобільного пункту в парку "Дубки" мл. сержанта Дмитра С.
- Чи не багато, є але. Приходять в основному гуляючі, часто - батьки з дітьми. Посидять, "Оттають" і йдуть. Бомжі не приходили жодного разу. Напевно не знають ".

SAM 0578

У наметі МНС тепло. На дерев'яному настилі - невеликий стіл з продуктами і чаєм, дерев'яна лава і тапчан біля печі-буржуйки. У кутку - дрова, їх постійно підкладають в піч. Вогонь весело тріщить, розмова йде неквапливо, статечно, як і належить, якщо ти у печі грієшся.

Згадали веселий Новий рік, подивуватися стійкім морозам, запитали, що будуть робити, якщо комусь із відвідувачів погано стане?
Черговий докладно відповідав.

З'ясувалося, що існує постійний зв'язок з охороною парку і разом вони готові вирішувати багато завдань, але слава Богу, все в порядку.
Парк безлюдний, лише рідкісні гуляють тягнуться до кафе. Мало хто знає, що тут в мороз можна по-новому відчути пульс життя. У печі, в наметі МНС міського парку "Дубки» на вулиці Соборній.
Другий пункт обігріву працює на вул. Н. Рибака, 2а.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 1386 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту