Погода: 8°C

Понеділок, 16 січня 2017 12:16 Прочитано 1686 разів

СБУ попередила відчуження керівництвом Держгеокадастру на Київщині земель на майже два мільярди гривень

Автор

Співробітники Служби безпеки України спільно з Національною поліцією попередили відчуження керівництвом Держгеокадастру Київської області земель на майже два мільярди гривень.

Правоохоронці встановили, що чиновники через підставних осіб вивели з державної власності понад вісімсот земельних ділянок загальною площею більше ніж 1600 гектарів у різних районах Київщини. За оцінками експертів, ринкова вартість земель становить 1,9 мільярда гривень.

 



Під час обшуків у приміщеннях Держгеокадастру, приватних нотаріусів та офісах землевпорядних організацій співробітники спецслужби вилучили документацію та інші докази, які доводять проведення земельних оборудок.

rss photo

 

За матеріалами СБУ, судом накладено арешт на вісімсот ділянок, незаконно відчужених посадовцями.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 (привласнення або розтрата чужого майна, яке було ввірено особі чи перебувало в її віданні в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Триває досудове слідство.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 1686 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту